DayTrading: Środa 12.12.2012
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 12.12.2012
korzystał ktos z sygnałow zifx.com
- fajnynick21
- Gaduła
Bennie dodrukuj dolce:D odpale Ci działe !!!!
Nie grasz, nie wygrasz
Czytam wasze komentarze i zgłupiałem już xD
Jaki scenariusz na wzrost a jaki na spadek może ktoś w wojskowych zdaniach opisać ?
Będę wdzięczny
Jaki scenariusz na wzrost a jaki na spadek może ktoś w wojskowych zdaniach opisać ?
Będę wdzięczny

Chyba nigdy nie ma jedności na tym forum, a jak jest jedność w tendencji to zazwyczaj sie mylą xD
allllle ejek z ujkiem wystrzelil....
- fajnynick21
- Gaduła
Patrz na rynek i sie podłącz to tyle w temacie.
Nie grasz, nie wygrasz
gj tez....menago pisze:allllle ejek z ujkiem wystrzelil....
i caly misterny plan na g/j w pizzzz.....
koniec roku a gj postanowilo sobie wyznaczyc nowy rekord w roku xD
no poprostu swietnie...
obudzi mnie ktos na korekte na gj? chociaz widzac tą pionowa scaine przed soba watpie ze zdolam z tego zejsc xD
nie dosc ze GJ ostatniczmy czasu sotro pakuje sterydy to widac ze nie ma ochoty nawet oslabnac

a pomyslec ze jeszcze czeka nas najprawdopodobniej rozluznienie polityki przez BoJ-a
Skills pay the bill's
nio ,bo gra sie toczy o oslabienie jena,na czym zalezy Japonibaczniew pisze:gj tez....menago pisze:allllle ejek z ujkiem wystrzelil....
i caly misterny plan na g/j w pizzzz.....
koniec roku a gj postanowilo sobie wyznaczyc nowy rekord w roku xD
no poprostu swietnie...
obudzi mnie ktos na korekte na gj? chociaz widzac tą pionowa scaine przed soba watpie ze zdolam z tego zejsc xD
nie dosc ze GJ ostatniczmy czasu sotro pakuje sterydy to widac ze nie ma ochoty nawet oslabnac
a pomyslec ze jeszcze czeka nas najprawdopodobniej rozluznienie polityki przez BoJ-a
poza tym ,rozbawilo mnie Twoje podejscie do straty,nie to bym sie cieszyl xze straciles,ale sposob w jaki do tego podchodzisz i opisujesz jest ok, o to chodzi by sie za mocno strata nie przejmowac
Moim zdaniem sprawa wygląda tak. Jak FED kupi obligacje, dolar spada (edek rośnie), jak nie kupi, dolar nie spada (edek spada). Tak pokrótce z tego co z forumowiczami gadałem.bombastik pisze:Czytam wasze komentarze i zgłupiałem już xD
Będę wdzięczny
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 18:05 przez szamantg, łącznie zmieniany 1 raz.
- ForexTig3r
- Maniak
Teoretyczna (fundamentalna) jedność jest. Szamantg ją wygłosił.szamantg pisze:Dzięki, przeczytałem, sprawdziłem i wysnułem kilka wniosków, właśnie nie wiem czy dobrych. Jeśli FED kupi te obligacje to dolar powinien stracić na wartości, czyli edek powinien wzrosnąć. Natomiast jeśli będzie na odwrót, to edek powinien polecieć w dół? Dobrze myślę? Wybaczcie takie pytania, ale to w sumie dość aktualny wątek i przy okazji pomożecie świeżakowi.
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... 45-mld-usd
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 17:50 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线