Dlaczego po 13:00 ?zeuss pisze:po 13-stej powinno się cos wyjaśnić
DayTrading: Środa 12.12.2012
Re: DayTrading: Środa 12.12.2012
Nowy123 pisze:\oki,to wszedles w eske?mozesz pokazac mi ta strefe?bo u siebie jej nie widze,tylko ta co pisalem o 261,8,a swieczka na h4 zamknela sie na wysokosci swieczki z w1 z 12 lutego tego roku
przejda i to na wysprzedaniu to pogadamy o nastepnej strefie oporow
swieca na 847 pod Fed HT w sam raz na sprzedz faktow by byla hmm[/quote]
kuzwa nic nie widze po Twoim wykresie,a u mnie H4 wyglada tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
MBA Mortgage Applicationsexpedient warzywniaka pisze:Dlaczego po 13:00 ?zeuss pisze:po 13-stej powinno się cos wyjaśnić
The MBA Mortgage Applications released by the Mortgage Bankers Association presents various mortgage applications. It is considered as a leading indicator of the U.S Housing Market. A Mortgage growth represents a healthy housing market that stimulates the overall US economy. Normally, a high reading is seen as positive (or bullish) for the USD, while a low reading is seen as negative (or bearish).
13:00 CET
- ForexTig3r
- Maniak
NA D1 i H4, ani śladu spadków, raczej zapowiedź dalszych ZNACZNYCH wzrostów przynajmniej do 3171.
A to tempo to jest uśpienie i wielka zmyła. Czekają na FOMC - pretekst fundamentalny.
Na D1 widzimy wzrosty od czystej podłogi banki mają tam dwie podobne świece z knotami u dołu to coś chyba znaczy.
A to tempo to jest uśpienie i wielka zmyła. Czekają na FOMC - pretekst fundamentalny.
Na D1 widzimy wzrosty od czystej podłogi banki mają tam dwie podobne świece z knotami u dołu to coś chyba znaczy.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 13:03 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:NA D1 i H4, ani śladu spadków, raczej zapowiedź dalszych ZNACZNYCH wzrostów przynajmniej do 3171.
dużo osób już pozamykało S-ki i pootwierało L-ki,
tak mi wynika z oanda.com jeszcze wczoraj było inna różnica procentowa zajętych pozycji
dzisiaj już prawie po równo
niezdecydowani pewnie weszli w L-ki na edku
kuzwa nic nie widze po Twoim wykresie,a u mnie H4 wyglada tak[/quote]menago pisze:Nowy123 pisze:\oki,to wszedles w eske?mozesz pokazac mi ta strefe?bo u siebie jej nie widze,tylko ta co pisalem o 261,8,a swieczka na h4 zamknela sie na wysokosci swieczki z w1 z 12 lutego tego roku
swieca na 847 pod Fed HT w sam raz na sprzedz faktow by byla hmm
cofni sie wczeniej pokazuje Ci okres miedzy 02.12-03.12
Nowy123 pisze:kuzwa nic nie widze po Twoim wykresie,a u mnie H4 wyglada takmenago pisze:Nowy123 pisze:\oki,to wszedles w eske?mozesz pokazac mi ta strefe?bo u siebie jej nie widze,tylko ta co pisalem o 261,8,a swieczka na h4 zamknela sie na wysokosci swieczki z w1 z 12 lutego tego roku
swieca na 847 pod Fed HT w sam raz na sprzedz faktow by byla hmm
cofni sie wczeniej pokazuje Ci okres miedzy 02.12-03.12[/quote]
aaa ok,to juz widze,,,,,,,,,,,,, w razie w,jak fed nie postapi po mysli rynku,choc zawsze sie liczy z tym czego rynek oczekuje,to zamknie mi l-ke na 20 pipsowym plusie,teraz tylko czekam
-- Dodano: 12 gru 2012, 14:21 --
i tak ziarko do ziarka, i edek juz dzisiaj zrobil 70 pipek,a ktos wczoraj pisal ,ze czekac na korekte ,ktora bedzie do 1,2930 i tam wejsc z l-ka pod FED,niezla prognoza......tylko tym czekaniem, mozna by sie nawkurw.....
Bo prognoza z definicji nie musi się sprawdzić, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie jeśli potraktowałeś to jako drogowskaz do pewnych zysków.
Co sądzicie o takim oznaczeniu na kiwi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ojczyzna to nie tylko miły sercu krajobraz, ale i ciągłe wobec Niej obowiązki do spełnienia.
nie,ja tylko swojej intuicji sie slucham,a od wczoraj jestem w l-kachexpedient warzywniaka pisze:Bo prognoza z definicji nie musi się sprawdzić, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie jeśli potraktowałeś to jako drogowskaz do pewnych zysków.