DayTrading: Środa 12.12.2012
Re: DayTrading: Środa 12.12.2012
buhaha,
analiza jakiej nie powstydzili by się panowie z CIty
analiza jakiej nie powstydzili by się panowie z CIty
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
nie do Ciebie mielo byc tylko do MAnGOexpedient warzywniaka pisze:Nudzi mi się pisanie z demowcową pewną siebie drobnicą. Nie mam na myśli Ciebie.Nowy123 pisze:a tak poza tym mistrzu gdzies ty byl jak edek lecial z 13026 na 12880 a juz mialo byc 13280cos nam zamilkles
-- Dodano: śr 12-12-2012, 8:24 --
hahamenago pisze:kiwi w1
myślę, że wykres roczny byłby jeszcze odpowiedniejszy dla celów daytradingu

a pamietacie jak za komuny w Polsce byly drukowane pieniadze,?????????Placilismy milniony zarabialismy w milnionach,a do dzisiaj nie mozemy pozbyc sie dluguPeter_FX pisze:Nie wiem czy dobrze zrobiłem że postawiłem dzisiaj na jeny, euro spada za to ejki nie bardzo się kwapią.
oj tam, jak słyszę takie teorie to od razu na myśl przychodzi mi...menago pisze:,,dajcie mi władzę nad pieniądzem, a nie będzie mnie obchodziło kto ustala prawo". to od lat jest kultowe powiedzenie lobbing opacanie kampanie - marionetek kongresmenow itp itd coz tak ten chory system dziala i nie tylko w USA
upload foto
.
,,dajcie mi władzę nad pieniądzem, a nie będzie mnie obchodziło kto ustala prawo". to od lat jest kultowe powiedzenie lobbing opacanie kampanie - marionetek kongresmenow itp itd coz tak ten chory system dziala i nie tylko w USA[/quote]
dokladnie,ty to wiesz i ja to wiem i jeszcze wielu,,ale skoro teraz rynek daje zarobic,to jest ok,ale caly czas mam w glowie,ze to do niczego nie doprowadzi tylko do super inflacji w przyszlosci,ale kiedy ?to tego nie wiem,pozniej bedzie tragedia.........................
a co do marionetek,to Merlin kiedys wkleij ten filmik,nie ktorzy go wysmiali,ale czemu w zadnej TV o tym nie wspomnieli??????????
http://iptak.pl/film-online/obama-wielk ... Mg08Hene3D[/quote]
tak ogladalem
a dzis 12.12.12 DATA do zapamietanie szczegolnie ze FED hihihi
-- Dodano: śr 12-12-2012, 9:50 --
http://www.michaeljournal.org/lekja7.htm do poczytania
drukowanie pustego pieniadz w histori ekonomi nigdy nic dobrego nie wynikalo ale tak sie znowu prowadzi owieczki spoleczenstwo- na rzeż jak to miało miejsce 2008 roku na tym to polega
,,dajcie mi władzę nad pieniądzem, a nie będzie mnie obchodziło kto ustala prawo". to od lat jest kultowe powiedzenie lobbing opacanie kampanie - marionetek kongresmenow itp itd coz tak ten chory system dziala i nie tylko w USA[/quote]
dokladnie,ty to wiesz i ja to wiem i jeszcze wielu,,ale skoro teraz rynek daje zarobic,to jest ok,ale caly czas mam w glowie,ze to do niczego nie doprowadzi tylko do super inflacji w przyszlosci,ale kiedy ?to tego nie wiem,pozniej bedzie tragedia.........................
a co do marionetek,to Merlin kiedys wkleij ten filmik,nie ktorzy go wysmiali,ale czemu w zadnej TV o tym nie wspomnieli??????????
tak ogladalem
Peter_FX pisze:Nie wiem czy dobrze zrobiłem że postawiłem dzisiaj na jeny, euro spada za to ejki nie bardzo się kwapią.
oj tam, jak słyszę takie teorie to od razu na myśl przychodzi mi...menago pisze:,,dajcie mi władzę nad pieniądzem, a nie będzie mnie obchodziło kto ustala prawo". to od lat jest kultowe powiedzenie lobbing opacanie kampanie - marionetek kongresmenow itp itd coz tak ten chory system dziala i nie tylko w USA
upload foto
http://www.michaeljournal.org/lekja7.htm do poczytania
drukowanie pustego pieniadz w histori ekonomi nigdy nic dobrego nie wynikalo ale tak sie znowu prowadzi owieczki spoleczenstwo- na rzeż jak to miało miejsce 2008 roku na tym to polega
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 08:55 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
w tym, roku nasz ukochany "ŻOND" spłacił podobnież ten dług gierkowski
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
dokladnie,ty to wiesz i ja to wiem i jeszcze wielu,,ale skoro teraz rynek daje zarobic,to jest ok,ale caly czas mam w glowie,ze to do niczego nie doprowadzi tylko do super inflacji w przyszlosci,ale kiedy ?to tego nie wiem,pozniej bedzie tragedia.........................Nowy123 pisze:.
,,dajcie mi władzę nad pieniądzem, a nie będzie mnie obchodziło kto ustala prawo". to od lat jest kultowe powiedzenie lobbing opacanie kampanie - marionetek kongresmenow itp itd coz tak ten chory system dziala i nie tylko w USA
tak ogladalem
nio ..........czasem wrto spojrzec szerzej ,niz tylko uznac ,ze to co jest jest ok,
cyt.nie wazne co mysla ludzie,wazne co ty chcesz by mysleli.........
Peter_FX pisze:Nie wiem czy dobrze zrobiłem że postawiłem dzisiaj na jeny, euro spada za to ejki nie bardzo się kwapią.
upload foto
http://www.michaeljournal.org/lekja7.htm do poczytania[/quote]
kojarzycie tą formację świecową zapowiadającą wzrosty? 

to fakt,ale teraz mamy jeszcze wieksze niz te za gierkamolmomas pisze:w tym, roku nasz ukochany "ŻOND" spłacił podobnież ten dług gierkowski
moja pierwsza wyplata byla 3,685,112zl,,zajebista.....ha ha ha
Kto pamieta jakie protesty byly co do podnoszeni limitu dlugu w USA co sie dzialo oburzenie spoleczenstwa a teraz co cisza w USa to dopiero ciemny i zamnipulowany narod
bernanke drukuje bo twierdzi ze to dla dobrea spoleczenstwa jak akcje rosna to i spoleczenstwo sie wiecej zarabia hahahah bo fudusze zarabiaja jego ostatnie brednie tak jak z tym liczeniem u nich bezrobotnych czy tam inflacji
nie ma dywagowac chory system kazde duze mocarstwo kiedys upada
bernanke drukuje bo twierdzi ze to dla dobrea spoleczenstwa jak akcje rosna to i spoleczenstwo sie wiecej zarabia hahahah bo fudusze zarabiaja jego ostatnie brednie tak jak z tym liczeniem u nich bezrobotnych czy tam inflacji

Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 09:07 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
dokladnie,jak chcesz zniszczyc kraj,musisz zniszczyc jego pieniadz.........Nowy123 pisze:Kto pamieta jakie protesty byly co do podnoszeni limitu dlugu w USA co sie dzialo oburzenie spoleczenstwa a teraz co cisza bernanke drukuje bo twierdzi ze to dla dobrea spoleczenstwa jak akcje rosna to i spoleczenstwo sie wiecej zarabia hahahah bo fudusze zarabiaja jego ostatnie brednie tak jak z tym liczeniem u nich bezrobotnych czy tam inflacji
a teraz zarabiajmy jak naj....by nam bylo lepiej,