DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
cos czuje, ze bedziemy sie tak bujac troche w te. troche we wte, az do payrollsow ze stanow, moglbys dopisywac interwal do swoich koncepcji Boczek, latwiej byloby o komentarz
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 11:41 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
a co z tym Jenem?
spokojnie panowie, edek na wykresie godzinowym osiągnął pełną pięciofalową strukturędek- czas na korekte do góry a nie zapominajcie o danych z stanów bedą katapultą dla edka w tym przypadku ja luz zarzuciłam długie sieci sieci 

chciwość jest dobra
czy raczej szukasz tych elek, bo sie obkupilas i teraz wypatrujesz nadziei, moglbym ci udzilic paru lekcji forexowych 

zarzuć wykresikiem, jak te 5 fal widzisz,pkubiu pisze:spokojnie panowie, edek na wykresie godzinowym osiągnął pełną pięciofalową strukturędek- czas na korekte do góry a nie zapominajcie o danych z stanów bedą katapultą dla edka w tym przypadku ja luz zarzuciłam długie sieci sieci
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
i trudno się z tym nie zgodzićpkubiu pisze:..... nie zapominajcie o danych z stanów bedą katapultą dla edka .....
i tak jak by tak pękło, to trend wzrostowy z h1, h4 moze zostać podtrzymany, niech jeszcze im stopa bezrobocia podskoczy...
czemu te pierwsze przewidywana są aż tak gorsze od poprzednich, to jest ogólny stan czy dodatek, przyrost?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 11:52 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
a na h4 widac trwajaca wciaz fale 3 - punkt widzenia zalezy od punktu siedzeniapkubiu pisze:spokojnie panowie, edek na wykresie godzinowym osiągnął pełną pięciofalową strukturędek- czas na korekte do góry a nie zapominajcie o danych z stanów bedą katapultą dla edka w tym przypadku ja luz zarzuciłam długie sieci sieci

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zazdroszczę. Też chciałbym znać ruchy kursu w przyszlosci. Skoro wiesz o tym, że dane ze stanów będą katapultą, to dlaczego nie zainwestujesz wszystkich swoich oszczędności + weź sobie jakiś porządny kredyt w banku, co by do puli dołożyć i wchodź w elkę %-)...pkubiu pisze:spokojnie panowie, edek na wykresie godzinowym osiągnął pełną pięciofalową strukturędek- czas na korekte do góry a nie zapominajcie o danych z stanów bedą katapultą dla edka w tym przypadku ja luz zarzuciłam długie sieci sieci
W ciągu paru godzin zostałabyś milionerem. Nie obrażając cię, twoja logika jest drętwa i po prostu sobie robisz nadzieje.
Cena może pójść do góry, ale równie dobrze nawet dla złych danych z USA runąć w dół (risk off).
Obserwuj

Nigdy się nie baw we wróżkę bo zbankrutujesz prędzej czy później.

ma ktos pomysla na Kangura bo nie wiem tak opcja z wczoraj i nie wiem czy lapac to czy nie
-- Dodano: pt 07-12-2012, 12:54 --
hmm
tu stara wersja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na h1 jeszcze się też 3 nie skończyła, jak by się tak czepiaćatlanticos pisze:a na h4 widac trwajaca wciaz fale 3 - punkt widzenia zalezy od punktu siedzeniapkubiu pisze:spokojnie panowie, edek na wykresie godzinowym osiągnął pełną pięciofalową strukturędek- czas na korekte do góry a nie zapominajcie o danych z stanów bedą katapultą dla edka w tym przypadku ja luz zarzuciłam długie sieci sieci

no i mamy ponowny atak na 1,2920
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 12:00 przez xantiros, łącznie zmieniany 1 raz.
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....