DayTrading: Piątek 7.12.2012
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
ja widze tu miejsce tylko na mala korekte wczorajszych spadkow powiedzmy okolo 50 pipek i dalej doliny 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to gracze dzielą się na mądrych, szybszych od mądrych i przegrywającychMacunaima pisze:bo tylko mądrzy gracze czekają na wsparcie w okolicach 1,2880 ;-)

ForexTig3r, na moje jesteśmy gdzies miedzy 3 a 4 tą
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 11:18 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Na H1 zrealizowane 5 fal.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Fed Exit Plan May Be Redrawn as Assets Near $3 Trillion
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
boczek trzeba uważać z eską krab całkiem możliwy wersja wzrostowa ,to moje zdanie budowa z połowy faliBOCZEK pisze:to gracze dzielą się na mądrych, szybszych od mądrych i przegrywającychMacunaima pisze:bo tylko mądrzy gracze czekają na wsparcie w okolicach 1,2880 ;-)

Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 11:36 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
wrzuć załącznik
na każdą pozycję trzeba uważać
ale do uformowania się tego czegoś jeszcze trochę brakuje

Tak myślę!
Tak myślę!
Po mojemu to eur/usd powinien zejść w okolice 1,2900.. Trzeba obserwować co tam się ciekawego utworzy i ewentulnie szukać miejsca na odbicie.
tw twoje krechy zabijajaBOCZEK pisze:wrzuć załącznik

lolekfx pisze:Po mojemu to eur/usd powinien zejść w okolice 1,2900.. Trzeba obserwować co tam się ciekawego utworzy i ewentulnie szukać miejsca na odbicie.
a ja wam powiem że że 1.2900 to tylko przystanek do poziomu 1.2700
zboczenie zawodowe, pierwsze koncepcje zawsze powstają jako szklic, potem sie odpalało jakiegoś CAD'a, jak koncepcja się już wykrystalizowywała....
Tak myślę!
Tak myślę!