DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
tera dane dla funta, moze znowu cos bujnie
- atlanticos
- Maniak
fajnynick21 pisze:Hodis pisze:Mam takie pytanie, czy można szukać formacji odwrócenia trendu przy wykresie M1 ? Chodzi mi np. o tą V która się utworzyła na edku
NA m1 zadnych formacji bym nie szukał
Atlanticos pogódz sie ze strata i zamknij potem odrobisz longiem ale to jeszcze czas na to
z jaka strata? To kolega pytal... ja mam sie dobrze

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak dziś an trwale nie przebijemy 1,2880 idziemy w góreravos pisze:wczoraj niestety zająłem pozycje EUR/USD na kup w chwili kiedy wszystko sie sypnęło w dółteraz jestem .... na minusie i trzymam tę pozycję. myśli cie że EUR/USD wróci do poziomu 1.3080 a jeżeli tak to w jakiej perspektywie?
no i pytanie dotyczące USD/JPY czy trzęsienie ziemi może oznaczać ruch wykresu w górę?
Dziękuje za odpowiedzi.
dobre dane z rynku payroolls na edku gdzie aktualnie testowane jest istotne wsparcie/opór, pomagają je obronić
jeszcze dziś spokojnie przy piwie po 22 się zrelaksujesz

chciwość jest dobra
- atlanticos
- Maniak
wszystko na czerwono na kablu - miodzio 

Ja też bedę trzymał pewnie zajmie mi to sporo czasu jak pisze atlanticos ale teraz jak zamknę to chyba sie popłaczę, a nigdy nie płaczę
c co myślicie o wykresie USD/JPY, bo tutaj chce zająć pozycję na KUP.

- fajnynick21
- Gaduła
aha no to sory, to dla kolegi tamto info wtedy. Dlatego wejde na szybkości w shorta jak bd dobre dane i szybko wychodze.Potem robie tydzien urlopu od forexa. Chyba ze zajme długą pozycje na dołku i zostawie na tydzien conajmniej jak nie kilka.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 10:33 przez fajnynick21, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie grasz, nie wygrasz
1. może wrócić, ale nie musi...to nie od nas zależy, tylko od widzi mi się tych co mają kasę, widzisz rysunkek post wyżej, wieć ktoś szanse obstawia, ale najpierw będzie spadek, pytanie, czy ten spadek wytrzyma Twoje depo. Dodatkowo dzis gada jeszcze szef EBC i jest trochę danych z hameryki, więc na dwoje babka wróżyła.
Ja bym to zamykał, ale Ty to Ty i to MUSI być Twoja decyzja
2. trzęsienie ziemi, winno być interpretowane anal ogicznie jak huragan sandy w USA, czyli osłabienie waluty kraju nawiedzanego przez niszczące siły natury...
mam rację?
Ja bym to zamykał, ale Ty to Ty i to MUSI być Twoja decyzja
2. trzęsienie ziemi, winno być interpretowane anal ogicznie jak huragan sandy w USA, czyli osłabienie waluty kraju nawiedzanego przez niszczące siły natury...
mam rację?
Temat rzeka, zanim coś się na h1 odwróci, przypuść zanim na h1 zrobi się RGR to na m1 trend się będzie zmieniał 6 razy....Hodis pisze: Mam takie pytanie, czy można szukać formacji odwrócenia trendu przy wykresie M1 ? Chodzi mi np. o tą V która się utworzyła na edku
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 10:37 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
10:00am (GMT) EUR ECB President Draghi Speaks
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
xantiros pisze:10:00am (GMT) EUR ECB President Draghi Speaks
nic nowego nie powie przeciez wczoraj bylo EBC

- atlanticos
- Maniak
pomysl nad przeciwstawna i odetnij ja dopiero na wysokim interwale - H4, D1 na wyprzedazy lub na silnym wsparciu, mniej nerwow a zysk w obie stronyravos pisze:Ja też bedę trzymał pewnie zajmie mi to sporo czasu jak pisze atlanticos ale teraz jak zamknę to chyba sie popłaczę, a nigdy nie płaczęc co myślicie o wykresie USD/JPY, bo tutaj chce zająć pozycję na KUP.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 10:35 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.