DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
Japonia te trzesienie mzoe nie byc az takie straszne wiec rynek nie reaguje za bardzo
taki dzien, ze wszystko byc moze, zobaczymy co koleszka o 10 powie
info z japonki bezpośrednio przełoży się usd/jen i ojro/jen - wypadkowa z tych dwóch będzie miała pośrednio wpływ na edkafajnynick21 pisze:Zastanawiam sie czy info o japoni moze miec wplyw na euro/dolara ???
sureshot, a nie o 11tej?
to co jest to mi pasuje pod formacej ABCD, czyli spadek o kolejne 20 pipek
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 09:55 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- fajnynick21
- Gaduła
Ja zassałem dolara na 1.2955 i potem dossałem na korekcie 1.2940 ale tutaj juz grubsza pozycje:D i jestem troche nerwowy ale czekam na dalszy zjazd do 1.290 ale jestem nerwowy dość. Moze zamkne niedlugo i zobacze jak dane z usa o 14.30 wtedy znowu wejde:)
Bo te info z japoni mi troche tutaj plan pokrzyzowalo, martwie sie ze to bedzie mialo jakis trudny do przewidzenia wplyw na dolca
Bo te info z japoni mi troche tutaj plan pokrzyzowalo, martwie sie ze to bedzie mialo jakis trudny do przewidzenia wplyw na dolca
Nie grasz, nie wygrasz
jak robisz sie nerwowy graj za mniej
jak robisz się nerwowy to nie graj wcale, lekiem na nerwy zaraz okaże się wiadomość ze pozycja jest dobrze zajęta, nie ma lepszego leku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- fajnynick21
- Gaduła
Na minusie nie bede ale denerwuje sie ze strace obecny zysk:D masz racje emocje jak wchodza do gry to nie dobrze sie dzieje uszczuple pozycje ale nadal trzymam.
Nie grasz, nie wygrasz
sorry mialem napisac inwestuj za mniej, przejezyczylem sie 

Jak sie ziemia częsie zielony w moc obrasta ta zależność od przedszkola jest jasnafajnynick21 pisze:Ja zassałem dolara na 1.2955 i potem dossałem na korekcie 1.2940 ale tutaj juz grubsza pozycje:D i jestem troche nerwowy ale czekam na dalszy zjazd do 1.290 ale jestem nerwowy dość. Moze zamkne niedlugo i zobacze jak dane z usa o 14.30 wtedy znowu wejde:)
chciwość jest dobra
- fajnynick21
- Gaduła
powoli robi sie jakas konsola dziwna, zamkniete wszystko. Nie można być chciwym. Wchodze ewentualnie po danych o zatrudnieniu z usa o 14.30
Nie grasz, nie wygrasz