DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
na tym materacu troche moglbym toba potrzasnac 

moja wizja, zachowania edka, na kilka dni,
D1
D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
wczoraj niestety zająłem pozycje EUR/USD na kup w chwili kiedy wszystko sie sypnęło w dół
teraz jestem .... na minusie i trzymam tę pozycję. myśli cie że EUR/USD wróci do poziomu 1.3080 a jeżeli tak to w jakiej perspektywie?
no i pytanie dotyczące USD/JPY czy trzęsienie ziemi może oznaczać ruch wykresu w górę?
Dziękuje za odpowiedzi.

no i pytanie dotyczące USD/JPY czy trzęsienie ziemi może oznaczać ruch wykresu w górę?
Dziękuje za odpowiedzi.
na L czy na Ssureshot pisze:na tym materacu troche moglbym toba potrzasnac

chciwość jest dobra
Mam takie pytanie, czy można szukać formacji odwrócenia trendu przy wykresie M1 ? Chodzi mi np. o tą V która się utworzyła na edku
'Nie myli się ten co nic nie robi'
- atlanticos
- Maniak
nie łudziłbym się... do 1.3080 szybko nie wróci - za silna podaż wg mnieravos pisze:wczoraj niestety zająłem pozycje EUR/USD na kup w chwili kiedy wszystko sie sypnęło w dółteraz jestem .... na minusie i trzymam tę pozycję. myśli cie że EUR/USD wróci do poziomu 1.3080 a jeżeli tak to w jakiej perspektywie?
Dziękuje za odpowiedzi.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fajnynick21
- Gaduła
Hodis pisze:Mam takie pytanie, czy można szukać formacji odwrócenia trendu przy wykresie M1 ? Chodzi mi np. o tą V która się utworzyła na edku
NA m1 zadnych formacji bym nie szukał
Atlanticos pogódz sie ze strata i zamknij potem odrobisz longiem ale to jeszcze czas na to
Nie grasz, nie wygrasz
Można, ale to i tak będzie trend krótkoterminowy.Hodis pisze:Mam takie pytanie, czy można szukać formacji odwrócenia trendu przy wykresie M1 ? Chodzi mi np. o tą V która się utworzyła na edku
i na L i na S 

Ja też się tak zablokowałem... ale tą będę trzymał dopuki depo pozwoli, bo siedziałem do wczoraj na S (otwarta tydzień temu) i zamknąłem ze stratą bardzo wysoko rano otwieram platformę a tu zdziwko i nerwica... mam mega szczęście do podejmowania decyzji na odwrótravos pisze:wczoraj niestety zająłem pozycje EUR/USD na kup w chwili kiedy wszystko sie sypnęło w dółteraz jestem .... na minusie i trzymam tę pozycję. myśli cie że EUR/USD wróci do poziomu 1.3080 a jeżeli tak to w jakiej perspektywie?
Dziękuje za odpowiedzi.

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...