DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
Re: DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
jak to nie ma sensu? typowy rajd św. Mikołaja dzisiaj mamy, oczywiście dla szorciarzy
- atlanticos
- Maniak
powiem tyle - w tym momencie już nie tylko kabel i edek sie oslabiaja do dolara(lub dolar do nich umacnia jak ktos woli) ale aussie i kiwi tez...jak do tego dorzucimy oslabiajaca sie zlotówkę i zloto spadajace drugi tydzien to chyba zaczynamy miec RISK off na całego - moze sie wiele dziać w nastepnym tygodniu...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Czy warto teraz wchodzić w shorta czy czekać ma korektę ?
owszem ale z poz 1.2985 tak do 1,29exodus66 pisze:Czy warto teraz wchodzić w shorta czy czekać ma korektę ?
Niektorzy dalej mnie obrazaja ale splywa po mnie odkad sieru zalogiwalam moje postrzezenia sie sprawdzaja przeciwienstwiedo innych pamietajcie jestsmy tudla kasy anie dla obrzania czy uwodzwnia chodz lubie btc kokietowana
-- Dodano: 06 gru 2012, 18:57 --
Niektorzy dalej mnie obrazaja ale splywa po mnie odkad sieru zalogiwalam moje postrzezenia sie sprawdzaja przeciwienstwiedo innych pamietajcie jestsmy tudla kasy anie dla obrzania czy uwodzwnia chodz lubie btc kokietowana
-- Dodano: 06 gru 2012, 18:57 --
chciwość jest dobra
Jak myślicie czy trend obrócił się na dobre? czy stare longi z 1.305 mogą jeszcze przynieść korzyść ?
jaki rajd ? rajd to by był jak by walneło z 200pips.Macunaima pisze:jak to nie ma sensu? typowy rajd św. Mikołaja dzisiaj mamy, oczywiście dla szorciarzy
zresztą D1 pokazywało prawdopodobny kierunek na dziś, jak ktoś się załadował w "S" na 1,3080 to dziś jest zadowolony.
może daj sobie na luz z niektórymi tekstami, to zaczną cię poważnie traktować,Niektorzy dalej mnie obrazaja ale splywa po mnie odkad sieru zalogiwalam moje postrzezenia sie sprawdzaja przeciwienstwiedo innych pamietajcie jestsmy tudla kasy anie dla obrzania czy uwodzwnia chodz lubie btc kokietowana
a co się stało z megano ?
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
Pewnie miał eLkę %-)...xantiros pisze:
a co się stało z megano ?
- atlanticos
- Maniak
menago może już na karaibach na tych longach 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz