rano pisalem gdzie wchodE a gdzie wychodze wiec poczytajTommy_Boss pisze:crok.
Jeśli można to poproszę o twoją opinię na temat Edka w chwili obecnej ?
Dzięki
Pozdrawiam
DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
Re: DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
crok. pisze:ja to poczekalbym z eska czy nie zawroca na 1,3043 a potem bym sie zastanowil. zobaczcie h4 i h1
Od rana to tylko to znalazłem

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Wg. mnie jest okazja do kilkudniowej S na usd/jpy.
co dojego posta do uzytkownika meskodamskiego to napisalem co inni mysla rowniez co do edka dla mnoe okazja na pipy na el w ok1.2955 z tp 1.2990Tommy_Boss pisze:crok. pisze:ja to poczekalbym z eska czy nie zawroca na 1,3043 a potem bym sie zastanowil. zobaczcie h4 i h1
Od rana to tylko to znalazłemaż do 17-tej strony jak objechałeś innego forumowicza.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ok dziękuję za opinię
Pozdrawiam
Pozdrawiam

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Niewazne
Tu byla glupotka

Tu byla glupotka

-
- Stały bywalec
po takim spadkun powinno byc ostre podbicie w góre a tu nie widac tego ,
jak to na foreksie ładnie
kiedy edek z górki spadnie ;-)
kiedy edek z górki spadnie ;-)
- atlanticos
- Maniak
Prosze Państwa oto miś, miś na edku hojny dziś
chętnie państwu pipsy poda, nie chce podac? A to szkoda
tak na rozładowanie napięcia w Mikołaja

tak na rozładowanie napięcia w Mikołaja

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
To jest to pod czym mogę się podpisać- wzrosty były patykiem po wodzie pisane i spadki są takie same.cech pisze:Pompowany balonik spekulacyjny na wzrosty pękł, dla mnie już 1,31 było chore, tzn. bardziej wjazd z 1,26 na 1,31 przez pól miesiąca bez szczególnych danych, które by to usprawiedliwiały. Teraz dla odmiany tak szybki zjazd też za mocny jak dla mnie. Czasem myślę, że grubasy robią sobie jakiś flash mob na foreksie, przecież "szaraki" nie wpadają tak łatwo w panikę, raczej trzymają stratne pozycje w nadziei...
Na szczęscie są też inne pary, bardziej przewidywalne, jak AUDUSD, gdzie po nocnej euforii po danych od Aussie, można było się spodziewać, że Europa i USA podłączą się w delikatny, acz konsekwetny trend wzrostowy.
Cóż- kasa jest lewarowana i impulsy tez traktowane są z odpowiednią przesadą.

Jutro tez jest dzień- ale są dane które mogą pogłębić te spadki...
A potem nagle Hiszpania poprosi o pomoc i zamiast się zmartwić wszyscy zakwoczą z radości- sensu to nit ma za nic ale w sumie my tu nie dla logiki a dla kasy.