xpep journal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Re: xpep journal

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

czesc kolego!
w takiej sytuacji polecam pogada sobie z kims na skype, za dnia jak nie ma szans na jakis setup, wyskoczyc na basen, silownie, zrobic zakupy:) zawsze 1.5-2 godz masz aktywnosci. ewentualnie laptop w reke i na kawe z ciastkiem na Nowy Świat, bo kolega z Wawy ;) polecam ;)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

pojawil sie jednak inny problem, ktorego szczerze powiedziawszy sie nie spodziewalem, mianowicie chodzi o nude i samotnosc, bowiem przez wiekszosc dnia siedze sam i gapie sie w wykresy, jedyna moja odskocznia jest xbox :twisted:

Znajdż sobie fajną dziewczynę od razu Ci się polepszy-polecam :mrgreen:

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Sam od jakiegoś czasu myślę o rezygnacji z pracy na rzecz fx. Chyba nie mam jeszcze tyle odwagi... albo pewności, sam nie wiem, ciężka decyzja. Ale gdyby mnie zwolnili to bym nie płakał :P W pracy mogę czasami grać ale taka gra z doskoku to nie to samo, jak mam urlp i gram w domu to zauważam ogromną różnicę, decyzje są lepsze, skupienie itd.
Czas pokaże.

Będę zaglądał tu z chęcią :)
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Hehe, ja łapię różne fuchy, bo siedzenie przed wykresami cały dzień dobija. Męczy psychicznie i fizycznie, człowiek siedzi i już na siłę szuka czegokolwiek, żeby tylko pograć. To jest zabójcze. Pracując i zaglądając na wykres 3 razy dziennie mam lepsze wyniki niż analizując sytuację godzinami :lol:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

tablet/netbook, piwko, kanapa + dobry program w TV lub gdzieś na mieście, robisz swoje a kątem oka spoglądasz na wykres i nie ma aż takiej nudy ;)

ja osobiscie nie wyobrażam sobie juz tradingu przy kompie stacjonarnym, no chyba że w pracy ;)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

Moze zbyt dramatycznie wyszedl moj post. Dziekuje wszystkim za rady, choc wiele nie wniosa, gdyz z wiekszosci korzystam dziewczyne mam, sportow kilka uprawiam a i czasem wyjde posiedziec gdzies z laptopem choc generalnie wole chyba w domu handlowac ze wzgledu na lepsze warunki :D

tak czy inaczej bardziej marudze niz mam problem :wink:

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

To mi czasu nie wystarcza na siedzenie przed kompem, a Wy tu o jakiś wyskokach mówicie. Kilkunastu znajomych traderów na skypie. Rozmowy nie tylko o FX i już jest. Do tego zająć się rodziną, zrobić zakupy, odrobina rozrywki (film, książka gra) i doba robi się za krótka. I na patrzenie w wykresy czasu nie ma ;)

Mówię o czasie zanim zająłem się serwisem ;)
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

ODPOWIEDZ