w takiej sytuacji polecam pogada sobie z kims na skype, za dnia jak nie ma szans na jakis setup, wyskoczyc na basen, silownie, zrobic zakupy:) zawsze 1.5-2 godz masz aktywnosci. ewentualnie laptop w reke i na kawe z ciastkiem na Nowy Świat, bo kolega z Wawy
xpep journal
Re: xpep journal
czesc kolego!
w takiej sytuacji polecam pogada sobie z kims na skype, za dnia jak nie ma szans na jakis setup, wyskoczyc na basen, silownie, zrobic zakupy:) zawsze 1.5-2 godz masz aktywnosci. ewentualnie laptop w reke i na kawe z ciastkiem na Nowy Świat, bo kolega z Wawy
polecam 
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
-
Mr.T
pojawil sie jednak inny problem, ktorego szczerze powiedziawszy sie nie spodziewalem, mianowicie chodzi o nude i samotnosc, bowiem przez wiekszosc dnia siedze sam i gapie sie w wykresy, jedyna moja odskocznia jest xbox
Znajdż sobie fajną dziewczynę od razu Ci się polepszy-polecam
Znajdż sobie fajną dziewczynę od razu Ci się polepszy-polecam
- DonForex:-)
- Gaduła

Sam od jakiegoś czasu myślę o rezygnacji z pracy na rzecz fx. Chyba nie mam jeszcze tyle odwagi... albo pewności, sam nie wiem, ciężka decyzja. Ale gdyby mnie zwolnili to bym nie płakał
W pracy mogę czasami grać ale taka gra z doskoku to nie to samo, jak mam urlp i gram w domu to zauważam ogromną różnicę, decyzje są lepsze, skupienie itd.
Czas pokaże.
Będę zaglądał tu z chęcią
Czas pokaże.
Będę zaglądał tu z chęcią
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Hehe, ja łapię różne fuchy, bo siedzenie przed wykresami cały dzień dobija. Męczy psychicznie i fizycznie, człowiek siedzi i już na siłę szuka czegokolwiek, żeby tylko pograć. To jest zabójcze. Pracując i zaglądając na wykres 3 razy dziennie mam lepsze wyniki niż analizując sytuację godzinami 
tablet/netbook, piwko, kanapa + dobry program w TV lub gdzieś na mieście, robisz swoje a kątem oka spoglądasz na wykres i nie ma aż takiej nudy
ja osobiscie nie wyobrażam sobie juz tradingu przy kompie stacjonarnym, no chyba że w pracy
ja osobiscie nie wyobrażam sobie juz tradingu przy kompie stacjonarnym, no chyba że w pracy
Moze zbyt dramatycznie wyszedl moj post. Dziekuje wszystkim za rady, choc wiele nie wniosa, gdyz z wiekszosci korzystam dziewczyne mam, sportow kilka uprawiam a i czasem wyjde posiedziec gdzies z laptopem choc generalnie wole chyba w domu handlowac ze wzgledu na lepsze warunki
tak czy inaczej bardziej marudze niz mam problem
tak czy inaczej bardziej marudze niz mam problem
To mi czasu nie wystarcza na siedzenie przed kompem, a Wy tu o jakiś wyskokach mówicie. Kilkunastu znajomych traderów na skypie. Rozmowy nie tylko o FX i już jest. Do tego zająć się rodziną, zrobić zakupy, odrobina rozrywki (film, książka gra) i doba robi się za krótka. I na patrzenie w wykresy czasu nie ma 
Mówię o czasie zanim zająłem się serwisem
Mówię o czasie zanim zająłem się serwisem
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów