DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
- richard.cali
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
Chwila nie widze własnych wpisów, może teraz "Kto chce mnie w dupe pocałować"?
// Wyciąłem wulgaryzmy, leci ostrzeżenie / Dr Forex
Doktorku, żebyś nie zapunktował u Jareczka negatywnie, bez wulgaryzmów
// Wyciąłem wulgaryzmy, leci ostrzeżenie / Dr Forex
Doktorku, żebyś nie zapunktował u Jareczka negatywnie, bez wulgaryzmów
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 15:11 przez richard.cali, łącznie zmieniany 2 razy.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Seti pisze:Nowy a banda po 27 i 29 listopada na H4 nie lepsza?
h 4 tez masz 23 27 po szczytach krecha i dzis wyszly maksima

-- Dodano: pn 03-12-2012, 16:07 --
richard.cali pisze:Chwila nie widze własnych wpisów, może teraz "Kto chce mnie w dupe pocałować"?
mówiłem kurwa żeby nie pisać bzdur...wklejacie wykresy czy nie do chuja
myles

nie nerwowac sie nie ma mczasu robic screenow jak sie tyle dzieje pare slow napisze i tyle

Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 15:13 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
pierwszy trejd w tym miesiącu, jak na zrazie 100% skuteczność 
a pisałem o zniżkującym na m1
US PMI at six-month high, signalling moderate growth of...
i tak oto AT wyprzedziła AF
wybicie ksiązkowe, teraz lekka cofka i zobaczymy co dalej, AT podpowiada S a AF...?
Dr Forex, regulamin jest, ale jakoś go nie przestrzegacie, jak ktoś się kłoci to im obu ostrzeżenie...
// Wystarczy zglosić POST moderatorowi do kontroli klikając w odpowiednią ikonkę. Wszystkiego nie jesteśmy w stanie czytać. / Dr Forex

a pisałem o zniżkującym na m1
US PMI at six-month high, signalling moderate growth of...
i tak oto AT wyprzedziła AF

wybicie ksiązkowe, teraz lekka cofka i zobaczymy co dalej, AT podpowiada S a AF...?
Dr Forex, regulamin jest, ale jakoś go nie przestrzegacie, jak ktoś się kłoci to im obu ostrzeżenie...
// Wystarczy zglosić POST moderatorowi do kontroli klikając w odpowiednią ikonkę. Wszystkiego nie jesteśmy w stanie czytać. / Dr Forex
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Stały bywalec
jest szansa dziś na zjazd do 1.2980 ?
Ale ty o nic nie pytałeś, tylko kazałeś coś wrzucić co by się ze mnie pośmiać.zeuss pisze:
tak, znam dwie osoby które stosują AT
odpowiedziałem na twoje pytanie, teraz odpowiedz na moje z wcześniej
Mam lepszy pomysł, pośmiejmy się z twojej czwartkowej linii która miała nie strzelić. Rzadko takie perełki tu widzę, bo z reguły dajesz wykresy po, a nie przed, no ale %-).
W końcu sam pisałeś, że trzeba tępić para analizy, co by się nowi nie nacięli.
Wykres Zeussa z czwartku, tuż po wykupieniu zlecenia i plocie puszczonej pod ratowanie dupy.
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p533668
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Może tak daleko, to nie, ale uważam, że będzie korekta do 1.30 (wsparcie "psychologiczne") i dalej do góry.zbinow3411 pisze:jest szansa dziś na zjazd do 1.2980 ?

Riczi zamknales swoje L bo moj wykres kreski mowily 13030-40 ze zamkne i stalo sie

pamietaj jedna zasdane plota poszla po plotach prawie zawsze edziu wraca do bazy

czesc zamkniete reszte czeka

S mi sie szukuje na e/u m15
PMI poprawia nastroje przed ISM ....
Mpapiez, chciał nie chciał zeuss pokazał coś co sie nie zrelizwało, ale cena jest tam gdzie miała być, czyli target osiągnięty
Mpapiez, chciał nie chciał zeuss pokazał coś co sie nie zrelizwało, ale cena jest tam gdzie miała być, czyli target osiągnięty
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
S to ja czesc pozamykalem z 13070Ronny pisze:S mi sie szukuje na e/u m15