i dobrze,szybciej bedzie korekta ABC i do goryBOCZEK pisze:jeszcze sie nie wali, na razie sie lekko sypie
obama - kupuj plotki, sprzedawaj fakty
DayTrading: Czwartek 29.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2012
Akurat puszcza plote kiedy rynek przebija wazny opor.. Co za sterowanie.
za chwilę, trend wzrostowy jest to czemu ma nie rosnąć?zebedi pisze:ale nie dzis:pzeuss pisze:spokojnie, napewno wróci
- atlanticos
- Maniak
Dybek pisze:mówiłem że jeszcze raz przed pzebiciem 1.3 ktoś kliknie sell i ruszy rynkiem w dół
może zasnął przy monitorze i niechcący się kliknęło

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jeszcze jest jedna możliwość. Ktoś sobie zrobił miejsce do podkupienia. Nie wierzę że tak hop siup lala dup zanegują dzisiejsze wzrosty (choć to możliwe). Teraz tak, żeby to miało rosnąć dalej, musieliby tą godzinową świeczke przekabacić na młotek przy 1.3.
Ja w tym momencie zgłupiałem. Obsunęło się bo ktoś wcisnął S, ale o dziwo nie runęło (jeszcze). Do 1,5h imo wszystko się rozwiąże. A nóż wyjdzie jeszcze raz i powie że mu się pomyliło %-).
Ja w tym momencie zgłupiałem. Obsunęło się bo ktoś wcisnął S, ale o dziwo nie runęło (jeszcze). Do 1,5h imo wszystko się rozwiąże. A nóż wyjdzie jeszcze raz i powie że mu się pomyliło %-).
co nie!?marathon pisze:Akurat puszcza plote kiedy rynek przebija wazny opor.. Co za sterowanie.

pr7emo pisze:kij z ta manipulacja w oko, to co mówił Obama ważniejszeNowy123 pisze:http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=397879
tak jak pislismy wyjdzie drugi pajac i powie ze nie sa blisko porozumienia hahah
Obama to marionetka on nie jest całym kongresem

Sorry...sie klikło 

- atlanticos
- Maniak
mówiłem że wytną te sl na 1.3005 i dopiero ruszapr7emo pisze:co nie!?marathon pisze:Akurat puszcza plote kiedy rynek przebija wazny opor.. Co za sterowanie.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
niepotrzebnie puściłem hedża, ośmieszanie się przez polityków do tego stopnia wydało mi się mało prawdopodobne 50 pipsów poszło się ...