DayTrading: Czwartek 29.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2012
piekna luka na m5

ale nie dzis:pzeuss pisze:spokojnie, napewno wróci
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=397879
tak jak pislismy wyjdzie drugi pajac i powie ze nie sa blisko porozumienia hahah
tak jak pislismy wyjdzie drugi pajac i powie ze nie sa blisko porozumienia hahah
-
Mpapiez
BOCZEK pisze:Van Hollen "We are not close to a deal"
Aha... - patrzcie jak zabawnie - jedno zdanie jakiegoś gościa i cały rynek się wali.
kij z ta manipulacja w oko, to co mówił Obama ważniejszeNowy123 pisze:http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=397879
jeszcze sie nie wali, na razie sie lekko sypie
obama - kupuj plotki, sprzedawaj fakty
obama - kupuj plotki, sprzedawaj fakty
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 16:24 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak edek bedzie szedl do gory,to ejek za nim,tam gdzie masz target to dzisiaj startowal w nocyexpedient warzywniaka pisze:EJMAN 1 target 105.70105.50
mówiłem że jeszcze raz przed pzebiciem 1.3 ktoś kliknie sell i ruszy rynkiem w dół
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Mpapiez pisze:BOCZEK pisze:Van Hollen "We are not close to a deal"
Aha... - patrzcie jak zabawnie - jedno zdanie jakiegoś gościa i cały rynek się wali.
a ostatnio jedno zdanie i rynenk w euforii wiec plota goni plote slowa politykow itp itd
myślałem że to realizacja zysków, a potem że chcą podebrać niżej a tu figa z makiem
w dalszym ciągu jest luka intraday
w dalszym ciągu jest luka intraday
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 16:26 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.