DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Dzień na EURUSD zakończy się okolicach

Czas głosowania minął 03 gru 2012, 16:21

1.3100
21
28%
1.3050
10
13%
1.3000
6
8%
1.2950
15
20%
1.2900
12
16%
1.2850
12
16%

Liczba głosów: 76

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Timur pisze:oto powód tego wzrostu....
The single currency has jumped to the vicinity of 1.3075 after rumours of negative interest rates on Swiss franc deposits was hitting the wires.

druga plota o Hiszpani poszla wszystko ladnie przygotowane zostalo na swieczkach przed plotami i same ploty hahah przed wejsciem pejsow idelanie i gdzie DAx na oporach i SP500 tez hahaha tak sie bankstera zabawia tak sie nakreca rynek - manipuluje gdy tego indeksy czy waluta potrzebuja juz nie raz to pokazywli puszczeniem plot pod wanymi wspraciami gdzie korekta powinna sie konczyc lub oporami gdy grali na S tez infa ploty NIC NOWEGO :) tylko ze w dol jak jechali na Edziu to byly na to jako takie fundamentalne dane plus ploty do pomocy ;)
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:35 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Mpapież czy śmieciem Ty jesteś czy śmieciowe są twoje analizy, pytają inni, sorry, ale nic nie dajesz...od Siebie

DAJ COŚ Z SENSEM A BĘDZIE OK

O coś prosiłem, nawrót ale gdzie do dołu :)?
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:35 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Mpapiez pisze:

Nie nie zgadł. Premier Hiszpanii do niego zadzwonił, że za godzinę - dwie poprosi o pomoc.
Chodzi o to, że gdy gramy At mamy w dupie info premiera
Proszę, o to moje miejsce na zajęcie Eski, którą zająłem rano
Stary tak mi przykro, że grałeś pod prąd :( teraz to Ty łapałeś nóż
Jeżeli nie wierzycie w to że fundamenty mają wpływ na rynek, to sobie lepiej dajcie z tym siana.
Ale po co mamy dać siana skoro AT u nas działa ? dopuszczasz myśl, że masz braki we wiedzy o AT ? czy po prostu próbowałem uczyłem się, nie sprawdzą się, odpuszczam?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

Mpapiez pisze:
zeuss pisze:
Mpapiez pisze:
Ech, Richard zgadł i tyle. Wybicie jest spowodowane prośbą o pomoc przez Hiszpanie. Tego nie można było przewidzieć w żaden sposób, a analitycznie lepsze miejsce bylo do eski.

Jak bym miał teraz oceniać, to wg mnie to okolice 1.3140 jest w zasięgu kupowania plotki.

Teraz wg mnie nie ma co się napinać jeden na drugiego, bo raczej mamy kupywanie plotki w tym momencie i wykres będzie jak znam życie dużo wyżej.
moj drogi paraanalitycznie, para, :lol: daj spokoj, bo nie wiesz nawet jaki jest trend na edku :d
Doskonale wiem - co nie znaczy że nie było miejsca na 35 pipsowy zjazd do lini trendu i raczej tam powinna być decyzja. Ja gram day trading i w takie ruchy celuję, a nie po 200-300 pipsów.
Szczerze mówiąc drogi Zeussku, to ja zaczynam wątpić w twoje umiejętności. Z reguły krowa która dużo muczy mało mleka daje, a w czwartek i piątek już pokazałeś co potrafisz i jak dobre są twoje kreski w łapaniu noży ;).

Także, para umiejętności to zostaw sobie.
nie używaj moich wcześniejszych postów jako argumentów w rozmowie, bo nie znasz analizy i nie umiesz ich czytać. Wrzuć jakąś analize to się pośmiejemy wszyscy. :D
w sumie analizy pełnej nie wrzucaj, bo nie umiesz. Wrzuć chociaż wsparcie i opór dla edka H1
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:37 przez zeuss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

drodzy spekulanci, inwestorzy to NIE piaskownica, kto co jak i dlaczego
sureshot pisze:bijcie sie ;)
RACJA, bijcie się!!!

na m1 trójką zniżkujący!!!
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:38 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Peter_FX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Peter_FX »

richard.cali pisze:Ostre oskarrzenia Peter_FX....nie umiesz przyznać się do błedu, ok, mnie to nie obchodzi osobiście, chciałem pomóc
Ostro S, dla niewtajemniczonych L :)
OK spokojnie, gdybym grał na euro to by mnie wycięło, więc popełniłbym błąd :mrgreen:

Obrazek
Planuj Trejd, Trejduj Plan

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

lapal ktos S i zamykal L bo tu baza sie szykuje na edziu :)

speedline
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: speedline »

W mojej ocenie, wyżej EUR/USD nie pójdzie. Ta informacja była sporo w cenach, teraz to wejście USA i zobaczymy jaki będzie kierunek. Ja jestem nastawiony na spadki od dzisiaj. Poziom 1,3070 będzie nie do przejścia dziś i mysle, że jutro też

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Nowy124 czy ty kontrolujesz wykres, Chłopie widzę ze nie bardzo ruchy, ruchy co ty na to?

Jaka baza, co to ma być...dawaj?
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 14:42 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

speedline pisze:W mojej ocenie, wyżej EUR/USD nie pójdzie. Ta informacja była sporo w cenach, teraz to wejście USA i zobaczymy jaki będzie kierunek. Ja jestem nastawiony na spadki od dzisiaj. Poziom 1,3070 będzie nie do przejścia dziś i mysle, że jutro też
nie myśl, tylko pokaż lub podaj jeden sygnał do sprzedaży. :)

Zablokowany