DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
ja chyba pas, na h1 do m30 też nić nie wychodzi ciekawego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
kabel odbija wlasnie od linii trendu h4
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zrobią, zrobią jeszcze mi nawet skalp L-ka nie weszła na euro ale powyżej 1.3050 nie powinni, pewno jakiegoś H&S-a trzepną na dolnej granicy podaży.Nowy123 pisze:niech motaja S zamkniete cos czuje ze jeszcze pare mykow zrobia zanim pojada w dol typu np 13060-80Peter_FX pisze:Trochę się poodbijamy od tej tygodniowej linii trendu, ciekawe ilu nowicjuszy powbijało BUY STOPEM na przebiciu linii trendu ?![]()
Nie mówię chop bo na 1.3016 wiszą duże zlecenia BUY ale zakładam że dzisiaj to wytniemy i zjazd do 1.29xx
10:30 GBP Przemysłowy PMI 49.1 48.1
W miarę pewne 80 pipek w dół, co potem... nie wiem ?
Planuj Trejd, Trejduj Plan
jak to co? potem Globalna sprzedaż półprzewodników w USA i mam kierunekPeter_FX pisze: co potem... nie wiem ?

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Planuj Trejd, Trejduj Plan
USD PLN cos sie broni pomimo ze Edziu podskakuje i penetruje nowe poziomy w gore przy 13050
edek już na wskaźniku przemysłowym u hamburgerów się wywali dałam s na 1,3075 ale nie wiem czy dojdziemy do tych szczytów chyba że grube ryby pieszczą fałszywym wybiciem ja teraz stawiam aud ( stop nie zmienią )
a na Corridzie demonstrancie, psuje klimat na edku
a na Corridzie demonstrancie, psuje klimat na edku
chciwość jest dobra
Kangurze anale i inne bankierowcy cos czytalem ze nie widz teraz opcji z podniesieniem stop % wiec prawdopowdobnie bez zmian lecz predzej na NZD beda
dobra dawac na 12977 eda a pozniej sie zobaczy
dobra dawac na 12977 eda a pozniej sie zobaczy
może trójkąt symetryczny na m5 się robi, choć trochę szeroki
Tak myślę!
Tak myślę!
Grecja na tapecie
komentarz z XTB... W komentarzu porannym zwracaliśmy uwagę na problem odkupu przez Grecję swojego długu, co ma w konsekwencji doprowadzić ma do obniżenia greckiego zadłużenia. Dziś Ateny określiły warunki takiego odkupu. Grecja przeprowadzi skup „metodą zmodyfikowanej aukcji holenderskiej, gdzie inwestorzy deklarują, za ile są skłonni sprzedać obligacje, zanim zostanie określona cena skupu.” Kwota przeznaczona na odkup to maksymalnie 10 mld EUR. Ceny minimalne obligacji, które mają być objęte odkupem zawiera się w przedziale 30,2-38,1 eurocentów za 1 EUR nominału. Ceny maksymalne to natomiast 32,2-40,1 eurocentów.
Inwestorzy chcący sprzedać posiadany przez siebie grecki dług mogą zgłaszać się do 7 grudnia. Samo rozliczenie transakcji zaplanowane jest na 17 grudnia.

Inwestorzy chcący sprzedać posiadany przez siebie grecki dług mogą zgłaszać się do 7 grudnia. Samo rozliczenie transakcji zaplanowane jest na 17 grudnia.