czyli całe forum tłuste eskirichard.cali pisze:Wracam, spoglądam na wykres E/U i od razu zapodałem tłustą elke na nowe szczyty
DayTrading: Piątek 30.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
- zastapmnie
- Pasjonat

na 5m fala wzrostów ma identyczny zasięg jak poprzednia, czyżby 5 fal spadkowych?
zarazem jakby jakiś orgr na tejże 5m
zarazem jakby jakiś orgr na tejże 5m
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 15:54 przez zastapmnie, łącznie zmieniany 1 raz.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- klimokrates
- Pasjonat

Albo robi sobie z Was jaja, jak cały ten wątek.Dybek pisze:czyli całe forum tłuste eskirichard.cali pisze:Wracam, spoglądam na wykres E/U i od razu zapodałem tłustą elke na nowe szczyty
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
w ciągu dwóch dni (czwartek, dziś) edek utworzył RG, luknjicie se, w poniedziałek po sobotnim czajna piemaj może utworzyć R, wyjdzie RGR
-
expedient warzywniaka
na EJMANIE tez to widać, ale dzisiaj musieliby jeszcze mocno zjechać zeby ta formacja nie byla koślawa jak .....pr7emo pisze:w ciągu dwóch dni (czwartek, dziś) edek utworzył RG, luknjicie se, w poniedziałek po sobotnim czajna piemaj może utworzyć R, wyjdzie RGR
poki co 45 stopni w lewo obrocona jest
eski sie zamknelo juz dawno zgonie z wykresem
albo delikatnie może piąć się ku górze, połącz dołki podstawy, u mnie ładnie widać, i gdzieś tak na 18 konsolka do końca dnia wg. symetriiexpedient warzywniaka pisze:na EJMANIE tez to widać, ale dzisiaj musieliby jeszcze mocno zjechać zeby ta formacja nie byla koślawa jak .....pr7emo pisze:w ciągu dwóch dni (czwartek, dziś) edek utworzył RG, luknjicie se, w poniedziałek po sobotnim czajna piemaj może utworzyć R, wyjdzie RGR
poki co 45 stopni w lewo obrocona jest
no właśnie 45 stopni hehe, nie doczytałem
eSke zostawiłem
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 16:01 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się w 100%, kiedyś sam niepotrzebnie grałem na wielu skorelowanych parach, teraz patrze na kabla, ejka, euro, aussie i wybieram ten wykres który mi się najbardziej podoba, gdzie widzę najwyraźniejszy poziom lub gdzie aktualnie jest największa płynność.expedient warzywniaka pisze:Tak to działa gdy grasz na parach z USD w nazwie.witek1286 pisze:co za żenada, kazdy wykres ktory otworze ten sam uklad te same formacje, te same reakcje na chocby pierdiecie edka, ten ryne to jedna para walutowa, otwieranie innych pozycji to tylko powiekszanie lub pomniejszanie tej podstawowej
EURUSD vs AUDJPY już troche inaczej chodzą, ale jak nie korelacja dodatnia, to ujemna, tak że lepiej grać na jednej walucie, na jednym kruszcu, na jednym indeksie (albo akcji jakiejś firmy na CFD; chociaż to też lata jak edek) i na jednym towarze jak już chcesz się dywersyfikować i "szybciej" grać.
Mimo wszystko jak jest spadkowy dzień to choćbyś się "zesrał" to nić nie urośnie, chyba że w grę wchodzą silne dane makro jak na jenie teraz.
Jak zmniejszą w końcu we wtorek te stopy na ozzim to pewnie tam się chwilowo przerzucę, chociaż skoro wszyscy się tego spodziewają to ruch będzie jak nie obniżą lub obniżą o 0.50% zamiast 0.25%.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
i L zamkniete na gorne jbandzie bolngera na h1
-- Dodano: pt 30-11-2012, 17:09 --
i znowu S 13019
-- Dodano: pt 30-11-2012, 17:09 --
i znowu S 13019
Jak tam posiadacze esek ?
Menago jak mieszkasz blisko to stawiam dzisiaj Ci flaszkę
Menago jak mieszkasz blisko to stawiam dzisiaj Ci flaszkę