DayTrading: Piątek 30.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
German lawmakers to approve Greek bailout despite unease
From reuters.com
Read Full Story at reuters.com Germany's lower house of parliament will approve a fresh bailout for Greece on Friday in a vote seen as a test of Chancellor Angela Merkel's authority over her centre-right coalition less than a year before federal elections. The outcome of Friday's vote in the Bundestag is not in doubt but unease over the costs of the euro zone debt crisis and over talk of another write-down of Greek debt means the number of coalition lawmakers voting against will be keenly watched. The package of measures to be approved is aimed at reducing Greece's debt load to 124 percent of gross domestic product (GDP) by 2020.
From reuters.com
Read Full Story at reuters.com Germany's lower house of parliament will approve a fresh bailout for Greece on Friday in a vote seen as a test of Chancellor Angela Merkel's authority over her centre-right coalition less than a year before federal elections. The outcome of Friday's vote in the Bundestag is not in doubt but unease over the costs of the euro zone debt crisis and over talk of another write-down of Greek debt means the number of coalition lawmakers voting against will be keenly watched. The package of measures to be approved is aimed at reducing Greece's debt load to 124 percent of gross domestic product (GDP) by 2020.
u/pln 3,16 wchodzicie na S - prosze o opinie bo lekko sie pocę
wiecie gdzie

początkująca brunetka
ja gram długoterminowo , DT nie jest dla mnie i w S na USD/PLN wchodzę dopiero przy 3.5ania80 pisze:u/pln 3,16 wchodzicie na S - prosze o opinie bo lekko sie pocęwiecie gdzie

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
a teraz dlugoterminowo w czym siedzisz Kongu ?PipsKong pisze:ja gram długoterminowo , DT nie jest dla mnie i w S na USD/PLN wchodzę dopiero przy 3.5ania80 pisze:u/pln 3,16 wchodzicie na S - prosze o opinie bo lekko sie pocęwiecie gdzie
więc ja czekam dalej
teraz siedzę w S na USD/TRY i do niedawna właśnie w USD/PLN , ale już zamknąłemexpedient warzywniaka pisze:a teraz dlugoterminowo w czym siedzisz Kongu ?PipsKong pisze:ja gram długoterminowo , DT nie jest dla mnie i w S na USD/PLN wchodzę dopiero przy 3.5ania80 pisze:u/pln 3,16 wchodzicie na S - prosze o opinie bo lekko sie pocęwiecie gdzie
więc ja czekam dalej
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
edek domknął luke, w tył zwrot?
na razie ida zgonie z planem 12990 szanse sa powolne opadanie jeszcze jak by klina wybili na 1 h to juz 

u mnie luka na 3021 na jakieś 0,2 pipki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
u mnie zadnej luki nie maBOCZEK pisze:u mnie luka na 3021 na jakieś 0,2 pipki
- atlanticos
- Maniak
pr7emo pisze:edek domknął luke, w tył zwrot?
skoro wybilo flage na kiwi i w perspektywie do zrobienia dzis 50 pipsow do realizacji rgr'a to w tym samym czasie edek i kabel nie zrobia 50 w gore - tym bardziej ze rsi 14 blisko 70 na h4
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 10:47 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv