DayTrading: Piątek 30.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
Usd Japan ORGR w trakcie
jeszcze miejsc maja

- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie prognozuje tylko reaguje. Zachowujesz sie jakbys od wczoraj byl na rynku i jestem w stanie w to uwierzyc kiedy piszesz ze masz 10 pipsow spreadu na Edku. Nie wysilaj sie na odpowiedz.menago pisze: cos tu sie wyklucza,czyli klarowna-nie jestem prognostykiem
Niewiem... Nie jestem prognostykiem. Obserwuje cene w obrebie tego poziomu i czekam na wskazowki.[/quote]martell pisze:ok, i co masz na mysli ze co teraz bedzie,co takiego moze sie stac,co myslisz?menago pisze:Az tak ciezko zrozumiec to co jest na wykresie?
1.3007 to istotny poziom intraday wokol ktorego warto budowac strategie na dzisiaj.
cos tu sie wyklucza,czyli klarowna-nie jestem prognostykiem[/quote]
Nic się nie wyklucza. Menago, odpuść sobie, bo spamujesz. Wszyscy już wiedzą, że liczysz na wzrosty. Im więcej piszesz, tym wyraźniej widać, że znasz się na tym, jak ślepy na kolorach.[/quote]
nie ma sprawy,ja tylko podpowiadam,a wy robicie z tym co chcecie,a na dodtatek jak ktos pisze klarowna,czyli wie co bedzie bo jest jasne i przejrzyste,a w drugi poscie pisze nie jest prognostykiem,to w takim razie co znaczy klarowna?
acha,
na spadki tez gram,ale wtedy jak trend jest spadkowy
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 10:30 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam eske od 1.3017
zebedi, a ja mam pranie w piekarniku 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 10:16 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
chyba za wczesniezebedi pisze:ja mam eske od 1.3017

Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
myślę, że jeszcze w górę, buj dobrą cenę.

"...and take only 40-50" (ucięło coś)
Zgadzacie się z takim stylem ? Komuś udały się takie eksperymenty? Ja nie wiem, Van Tharp pisał, że system z 35% edge już jest cudem.
-- Dodano: pt 30-11-2012, 10:19 --

USD JEN doszedl do strefu oporwej
Na day tradingu można coś ugrać na S z takiego poziomu. Ale trzeba pilnować kursu. Kiepskie obroty w oczekiwaniu na dane o inflacji.xantiros pisze:chyba za wczesniezebedi pisze:ja mam eske od 1.3017, o 10:00 EST od dwóch dni coś pejsiaki chlapią ze są gwałtowne ruchy na edku