menago pisze:a czemu moze sie odbic,nie widze juz narazie tam zadnych oporow,moze o czyms zapomnialem?expedient warzywniaka pisze:Ejman na 170.90 może się odwrócić

kreSUNIA

menago pisze:a czemu moze sie odbic,nie widze juz narazie tam zadnych oporow,moze o czyms zapomnialem?expedient warzywniaka pisze:Ejman na 170.90 może się odwrócić
mieli opor silny w okolicach 8260 z miejsc tego by nie przeszli przy slabych danychatlanticos pisze:kiwi wybilo flage o ktorej pisalem kilka postow wyzej....jesli zejdzie do 8200 to moze zapragnac zrealizowac tego rgr'a ktorego buduje od srody
acha,a gdyby to ostatnie zlamanie skonczyc jako fala 4 i up?-mozliwe?poza tym wybory w Japoni i wieksze poparcie ma ten koles ktory chce dodrukowywac kase,to dlatego teraz ten jen slabnie,no i bedzie tez koleracja z edkiem,jak to up to i to up,expedient warzywniaka pisze:menago pisze:a czemu moze sie odbic,nie widze juz narazie tam zadnych oporow,moze o czyms zapomnialem?expedient warzywniaka pisze:Ejman na 170.90 może się odwrócić
kreSUNIA
ok, i co masz na mysli ze co teraz bedzie,co takiego moze sie stac,co myslisz?[/quote]menago pisze:Az tak ciezko zrozumiec to co jest na wykresie?
1.3007 to istotny poziom intraday wokol ktorego warto budowac strategie na dzisiaj.
ja postawiła S rowno na 108 po bundestag - u przebije i zjedzie w dółDybek pisze:coś mam dziwne przeczucie że jebnie do dołu. WIem, wiem, wszystko jest "za" że w górę, większe interwały, świece d1 w etc, ale coś mi tu śmierdzi na tym wykresie, koniec miesiąca i ta gra pod ploty ostatnio...osobiście gram ejmana do 107.85
jakie sa szanse wg was na zjazd?
No tak. Co by się nie analizowało to ma to przełożenie na inne pary. Więc to nie ważne na czym się gra.menago pisze:acha,a gdyby to ostatnie zlamanie skonczyc jako fala 4 i up?-mozliwe?poza tym wybory w Japoni i wieksze poparcie ma ten koles ktory chce dodrukowywac kase,to dlatego teraz ten jen slabnie,no i bedzie tez koleracja z edkiem,jak to up to i to up,
no i jak edek na dol to ejek tez