Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ
Klimek84
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Post autor: Klimek84 »

ArmadaMarkets pisze:Jeśli chodzi o świeczki w godzinach 22-1 polskiego czasu, przeskok o 2-3 minuty na M1 jest czymś w zupełności normalnym. Handel w tych godzinach jest często bardzo wolny, brak zmiany cen, stąd też nie pojawiają się nowe świeczki. Jest to sytuacja normalna i spotykana u wielu brokerów.

Ok w takim razie dzięki za odpowiedź :) Wracam do gry jutro.

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Post autor: wojtasek »

może warto byłoby mieć jednego lub kilku dodatkowych liquid providerów,
żeby się na nich przełączać w razie awarii PrimeXM (które się zdarzają co jakiś czas)?

nie wiem, czy to jest możliwe, bo jak zlecenie poszło do LMAXa, a w momencie
awarii ktoś by je np. chciał zamknąć, to zamykałby u innego LP...

zdaje się, że po wprowadzeniu ProTradera mostek do LMAXa nie byłby potrzebny
(o ile ProTrader zintegrował się już z LMAXem)?
Bork, bork, bork! Swedish Chef

JAREK67
Maniak
Maniak

Post autor: JAREK67 »

Czyli za każdym razem, kiedy chcę otworzyć demo w Armadzie to muszę wypełniać te same formułki w polach na stronie?
:shock:
oki. Otworzyłem jakieś konto w pln. Numer 2088651233. Symbole mam z rozszerzeniem *.arm. Notowania zatrzymały sie na 3:55 czasu armadowego. czyli jakieś 4h temu. Jakieś sugestie?

Klimek84
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Klimek84 »

JAREK67 pisze:Czyli za każdym razem, kiedy chcę otworzyć demo w Armadzie to muszę wypełniać te same formułki w polach na stronie?
oki. Otworzyłem jakieś konto w pln. Numer 2088651233. Symbole mam z rozszerzeniem *.arm. Notowania zatrzymały sie na 3:55 czasu armadowego. czyli jakieś 4h temu. Jakieś sugestie?
Spróbuj usunąć wykresy które standardowo otwierają się po otarciu programu i otwórz nowe. Jak nie zadziała to nie wiem ;)

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: ArmadaMarkets »

Wojtasek - w przypadku ostatniej awarii problem leżał w łączności PrimeXM ze światem, także mogliśmy mieć nawet 10 LP i tak by wszystko stanęło.

Jarek - zrób tak jak Klimek84 podpowiedział, powinno pomóc.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

JAREK67
Maniak
Maniak

Klimek84 pisze:
JAREK67 pisze:Czyli za każdym razem, kiedy chcę otworzyć demo w Armadzie to muszę wypełniać te same formułki w polach na stronie?
Spróbuj usunąć wykresy które standardowo otwierają się po otarciu programu i otwórz nowe. Jak nie zadziała to nie wiem ;)
ja już jestem dużo dalej. załadowałem wskaźniki, szablon, robota i czekam aż się armada obudzi :lol:

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Rafi13 »

Witam wszystkich. Nie mam nowo otwartego konta z wykresami, lecz już istniejace konto DEMO. Właśnie uruchomiłem komputer i nie mam świec na wykresach z godzin 4 i 5 (5 i 6 czasu polskiego) na następujacych parach: USD/CHF, GBP/USD, USD/CAD, AUD/USD, EUR/GBP, NZD/USD, EUR/JPY, GBP/JPY, CAD/CHF, AUD/NZD, EUR/USD, USD/JPY, GBP/CHF, AUD/JPY, EUR/CAD, AUD/CAD. I nie ma to znaczenia na jaki TF patrzę. Na koncie real wszystko sie zgadza. Co się dzieje z demo?

JAREK67
Maniak
Maniak

Rafi13 pisze:Witam wszystkich. Nie mam nowo otwartego konta z wykresami, lecz już istniejace konto DEMO. Właśnie uruchomiłem komputer i nie mam świec na wykresach z godzin 4 i 5 (5 i 6 czasu polskiego) na następujacych parach: USD/CHF, GBP/USD, USD/CAD, AUD/USD, EUR/GBP, NZD/USD, EUR/JPY, GBP/JPY, CAD/CHF, AUD/NZD, EUR/USD, USD/JPY, GBP/CHF, AUD/JPY, EUR/CAD, AUD/CAD. I nie ma to znaczenia na jaki TF patrzę. Na koncie real wszystko sie zgadza. Co się dzieje z demo?
konto Demo działa demotywująco :lol:

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: ArmadaMarkets »

Zweryfikowaliśmy u siebie i faktycznie, jest luka w danych na demo. Prośba o uzupełnienie historii już została wysłana. Warte odnotowania jest, że w tym czasie real działał bez zarzutów.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Rafi13 »

Jak najbardziej, tak jak napisałem real jest ok. Tylko chciałem potestować parę rzeczy na demo i ... :-)

ODPOWIEDZ