Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Nie dziwota. Usa się zamknęło, Japonia jeszcze nie weszła. Obroty praktycznie zerowe...
Chcesz powiedzieć że na każdej platformie tak jest? i co znaczy obroty praktycznie zerowe? Czy przy zerowych obrotach nie powinny nastąpić świece doji bez knotów?
Edit:
Na wykresach m1 pojawiły się świece doji bez knotów więc brak świeczek nie jest spowodowany zerowymi obrotami
Edit:
Na wykresach m1 pojawiły się świece doji bez knotów więc brak świeczek nie jest spowodowany zerowymi obrotami

przecież otworzyłem. nr 2088651173 w Euro.ArmadaMarkets pisze:Z poziomu MT4 nie można założyć rachunku demo w Armada Markets. U nas demo zakłada się wypełniając formularz na stronie
http://www.armadamarkets.pl/rachunek-demonstracyjny/
Nalezy pamietac ze to lmax, nie mozna tego ot tak porownac z innym brokerem...
-- Dodano: czw 29-11-2012, 23:47 --
Jarek demo otworzyles, ale w primexm a nie w armadzie. Masz symbole z dopiskiem .arm ? np eurusd.arm ? Jak nie, to nie jest to demo armady.
Jarek demo otworzyles, ale w primexm a nie w armadzie. Masz symbole z dopiskiem .arm ? np eurusd.arm ? Jak nie, to nie jest to demo armady.
No spoko ale dobrze byłoby wiedzieć na czym człowiek stoi prawda? Jeśli nie można tego porównać do innych brokerów to proszę powiedzieć jasno i wyraźnie: " słuchajcie panowie jest jak jest i należy się z tym liczyć bo to jest lmax a nie jakiś tam broker"Cyb pisze:Nalezy pamietac ze to lmax, nie mozna tego ot tak porownac z innym brokerem...

edit:
Osobiście nie korzystam z żadnego EA ale podejrzewam że osoby które grają mogą mieć jakieś trudności w związku z tym tak?
aaa rzeczywiście tak mam. ale to jakaś zasadnicza różnica jest? nie czytałem całego wątku Armady.Cyb pisze:Nalezy pamietac ze to lmax, nie mozna tego ot tak porownac z innym brokerem...
No cóż polecam ci wejść na strone AM i założyć konto na ich stronie. Trwa to 2 minuty. Na maila przyjdzie ci login i hasło.
A jak wolisz to zamiast demo otwórz konto powitalne dadzą Ci 50 zł na start.
Pozdrawiam
A jak wolisz to zamiast demo otwórz konto powitalne dadzą Ci 50 zł na start.
Pozdrawiam
Klimek ale czemu ty to mi tłumaczysz ?
Jarek - no nie masz warunków armadowskich, ani ich spreadów, ani prowizji, ani swapów... W zasadzie to zupełnie inne konto.
Jarek - no nie masz warunków armadowskich, ani ich spreadów, ani prowizji, ani swapów... W zasadzie to zupełnie inne konto.
Wybacz ale przez moment miałem wrażenie że masz z Armadą wspólne interesy. Wybacz mój błądCyb pisze:Klimek ale czemu ty to mi tłumaczysz ?

- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Jeśli chodzi o świeczki w godzinach 22-1 polskiego czasu, przeskok o 2-3 minuty na M1 jest czymś w zupełności normalnym. Handel w tych godzinach jest często bardzo wolny, brak zmiany cen, stąd też nie pojawiają się nowe świeczki. Jest to sytuacja normalna i spotykana u wielu brokerów.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!