expedient warzywniaka pisze:A tymczasem na dziennym
nie tylko nzdusd,tez czeka
expedient warzywniaka pisze:A tymczasem na dziennym
Nie uwzględniałem Spreadu.. gram przez xtb.. Trzeba tam uwzgledniac ?ZielonaMgielka pisze:Uwzgledniles spread?.... Na MT4 widac cene po ktorej mozesz sprzedac. Cena kupna jest wyzej o aktualny spread.Hodis pisze:Hodis pisze:Jak dla mnie wybije pod 1.3 i moze zacznei sie utryzmywac w tych granicach
Dla wyczekujących spokojniejsza nutka ;D http://www.youtube.com/watch?v=nP-UceDC ... playnext=2
Aaa tak btw. Wczoraj ustawiłem buy limit na jakieś tam granicy zrówanło się z granicą póżniej ją nawet przebiło a pozycji mi nie otworzyło wiecie może co zrobiłem źle ?
Mam mam.. Polecicie może jakieś programy do analizy technicznej ? bo na xstation ciezko cokolwiek zdziałać...sureshot pisze:Hodis masz chociaz wlaczona linie ask na wykresie? pewnie masz ale tak sie zapytam na wszelki wypadek
Zawsze trzeba uwzgledniac kiedy ustawiasz zlecenia oczekujace.Hodis pisze: Nie uwzględniałem Spreadu.. gram przez xtb.. Trzeba tam uwzgledniac ?
Brunetka, jak mniemam kolega zasugerował Ci po porostu zamknięcie pozycji
Z Edkiem uważaj przybiera pozycje, które bez ćwiczeń mogą byćpkubiu pisze:to jak z......chii moge być bierna i czekać na reakcje chłopaków ale nie zaknelam swoich jeszcze pozycji na SP i edku