expedient warzywniaka pisze:kupuj hamburgery pkubiu
klarowne sygnały są wszędzie
Też wzialem pod uwagę tą linię, ale pewnie ja wybije. Nie ma tak wysoko żeby nie mogło być wyżej, a cena juz bardzo dlugo stoi pod bramką %-).
expedient warzywniaka pisze:kupuj hamburgery pkubiu
menago pisze: to wiem ze lata przy oporze,a jak popatrzysz na edka i sapine ,to tez maja lokalowki,ale bay stop do likwidacji l-ek
przecierz to zlecenia oczekujace kupno l
pr7emo pisze:eurjpy intra
z pkt widzenia ryzyka to jedyny sensowny wybor teraz. dla longow stopy za daleko są więc nie ma sensu brac ich pod uwagę nawetMpapiez pisze:expedient warzywniaka pisze:kupuj hamburgery pkubiu
Też wzialem pod uwagę tą linię, ale pewnie ja wybije. Nie ma tak wysoko żeby nie mogło być wyżej, a cena juz bardzo dlugo stoi pod bramką %-).
Hodis pisze:Jak dla mnie wybije pod 1.3 i moze zacznei sie utryzmywac w tych granicach
Dla wyczekujących spokojniejsza nutka ;D http://www.youtube.com/watch?v=nP-UceDC ... playnext=2
nago?.limy na tym ustawieniu, najlepiej OUT początkująca brunetko.pkubiu pisze:chlopaki to jak sie w koncu ustawić prze publikacja danych hamburgerów na SP
mam problemy z klawiatur? wybacz.richard.cali pisze:nago?.limy na tym ustawieniu, najlepiej OUT początkująca brunetko.pkubiu pisze:chlopaki to jak sie w koncu ustawić prze publikacja danych hamburgerów na SP