DayTrading: Czwartek 29.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2012
ja już jestem zrealizowany i sprzedaję, wierny swoim założeniom
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
widze ,widze,teraz jest wybicie z flagi,to wiesz jakie bedzie up conajmniej 70% wysokosci,ale nie musi tam dzisiaj dojsc,ale pewnie dojdzie,BOCZEK pisze:coś zaczynam być innego zdania, poptrza na wykres. popatrz na niebieską strzałkę, była dogadanie się z grecją, teraz fiscal clif, no i wczorajsze nieruchomości.... to co zmieniło wczorajszy trendmenago pisze:....newsy nie wazne.....
dlatego coraz częściej jest za zdaniem ze AF generuje trendy a AT tylko pomaga rozpoznać jego odwroty i wyznacza docelowe poziomy....
a jak popatrzysz na wykres,to zobaczysz ze infa sa w miejscach at,tam gdzie ma sie skonczyc korekta badz wzrost
dlatego czesm ,analitycy mowie,ze musi troche czasu minac,by rynek przegryzl info i wroci na swoje miejsce,smiac mi sie chce wtedy z nich,bo dobrze wiedza co mowi im wykre
takie rzeczy musisz sama wiedzieć, inaczej się niczego nie nauczyszpkubiu pisze:co robić bo obgryzam paznokcie siąnąc mam TP z poziomów 1420 przed publikacją PKB hamburgerów? i da c na 1430

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a jak myslicie swieczka na h4 ostatnia jej godzina,zamknie sie na ostatnich szczytach,czyli okolice 1,3000?
chińczyk to Ty?menago pisze:widze ,widze,teraz jest wybicie z flagi,to wiesz jakie bedzie up conajmniej 70% wysokosci,ale nie musi tam dzisiaj dojsc,ale pewnie dojdzie,BOCZEK pisze:coś zaczynam być innego zdania, poptrza na wykres. popatrz na niebieską strzałkę, była dogadanie się z grecją, teraz fiscal clif, no i wczorajsze nieruchomości.... to co zmieniło wczorajszy trendmenago pisze:....newsy nie wazne.....
dlatego coraz częściej jest za zdaniem ze AF generuje trendy a AT tylko pomaga rozpoznać jego odwroty i wyznacza docelowe poziomy....
a jak popatrzysz na wykres,to zobaczysz ze infa sa w miejscach at,tam gdzie ma sie skonczyc korekta badz wzrost
dlatego czesm ,analitycy mowie,ze musi troche czasu minac,by rynek przegryzl info i wroci na swoje miejsce,smiac mi sie chce wtedy z nich,bo dobrze wiedza co mowi im wykre
menago pisze:a jak myslicie swieczka na h4 ostatnia jej godzina,zamknie sie na ostatnich szczytach,czyli okolice 1,3000?
Ja tak myślę, potem mała korekta i jazda dalej do góry. Mamy risk on na całego.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dybek pisze:ja już jestem zrealizowany i sprzedaję, wierny swoim założeniom
Jestesmy w obszarze podazy. Takze szukam okazji do wejscia.
http://screencast.com/t/aswueJwD8v
1.2960 next target?
okolice 1,297400 bedzie oki ze stopka 1,2955ZielonaMgielka pisze:Dybek pisze:ja już jestem zrealizowany i sprzedaję, wierny swoim założeniom
1.2960 next target?
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jak sprzedaja to klade stopki powyzej cenymenago pisze:okolice 1,297400 bedzie oki ze stopka 1,2955ZielonaMgielka pisze:Dybek pisze:ja już jestem zrealizowany i sprzedaję, wierny swoim założeniom
1.2960 next target?

wg mnie jesteśmy pośrodku, ja miałem l i ja zrealizowałem, i zarobek pozwolił mi zaryzykować s z sl na poniedziałkowych szczytach. Możemy iść poniedziałkowe szczyty jak i spaść do 1.294, wg mnie jesteśmy pośrodku i nie ma kokretnych sygnałów jak dla mnie, ale bardziej wierzę i jest prawdopodobna korekta i powoli koniec fali b, niż w kolejny agresywny up jak w ub tygodniuZielonaMgielka pisze:Dybek pisze:ja już jestem zrealizowany i sprzedaję, wierny swoim założeniom
1.2960 next target?