DayTrading: Czwartek 29.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Dzień na EURUSD zakończy się okolicach

Czas głosowania minął 29 lis 2012, 22:43

1.3100
9
10%
1.3050
19
20%
1.3000
24
26%
1.2950
14
15%
1.2900
13
14%
1.2850
8
9%
1.2800
7
7%

Liczba głosów: 94

menago
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2012

Nieprzeczytany post autor: menago »

Dybek pisze:
pr7emo pisze:ale na chłopski rozum, jak wczoraj wieczorem zaczęło rosnąć, to podaż nie pojawi się jeszcze dziś
ja tam patrze co fundamenty indicate
ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagę :-)
a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000

Awatar użytkownika
Dybek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dybek »

menago pisze:
Dybek pisze:
pr7emo pisze:ale na chłopski rozum, jak wczoraj wieczorem zaczęło rosnąć, to podaż nie pojawi się jeszcze dziś
ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagę :-)
a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000
też możliwe, zaraz prezes banku angli gada
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Dybek pisze:
zgadzam sie w 100% i powoli zaczynam myslec o fali c
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

menago
Pasjonat
Pasjonat

[q
ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagę :-)[/quote]
a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000[/quote]
też możliwe, zaraz prezes banku angli gada[/quote]

ja nie zarabiam pod info......gram z AT

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

menago pisze:
pkubiu pisze:możecie mi wyjascic bliża ide tych AF i AT?
to musisz sie duzo nauczyc,a co najmniej zapoznac z eliotem fibo,swiece japonski i formacje
jaka jest najlepsza książka lbo link do tych świeczników i fal :mrgreen:
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

na euraud bliski realizacji zasięg wybicia z orgr-a, widocznej na h1
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
Dybek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dybek »

przejście 1.3 - poniedziałkowych szczytów zaneguje to co uważam, ale takie coś i po takim rajdzie nie jebnie od tak wg mnie
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.

bombastik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bombastik »

pkubiu pisze:
menago pisze:
to musisz sie duzo nauczyc,a co najmniej zapoznac z eliotem fibo,swiece japonski i formacje

Forex dla bystrzaków wydana przez xtb.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Cena dziś ma ogromny impet. Właśnie się przedziera przez podaż. Generalnie kurs ma to do siebie, że jest przyciągany do okrągłych sum i dużych zleceń.

Do 1.3000 imo dojdzie na bank. Cały myk w tym, że seria buy stopów jest na poziomie 1.3005. Jak to dotknie, to będziemy dziś jeszcze dużo wyżej.

menago
Pasjonat
Pasjonat

pkubiu pisze:
menago pisze:
poszukaj sama w sieci tego jest od zajeb........wpisz w wyszukiwarke,tak najlepiej sie nauczysz,

-- Dodano: 29 lis 2012, 12:28 --
Mpapiez pisze:Cena dziś ma ogromny impet. Właśnie się przedziera przez podaż. Generalnie kurs ma to do siebie, że jest przyciągany do okrągłych sum i dużych zleceń.

Do 1.3000 imo dojdzie na bank. Cały myk w tym, że seria buy stopów jest na poziomie 1.3005. Jak to dotknie, to będziemy dziś jeszcze dużo wyżej.
po zaliczeniu szczytu,cena ma ochote zaliczac nastepne,szybciej pojdzie jezeli sa tam zlecenia obronne,to wtedy bedzie szybszy skok jak puszcza stopki i zalacza obronne

Zablokowany