a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000Dybek pisze:ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagępr7emo pisze:ale na chłopski rozum, jak wczoraj wieczorem zaczęło rosnąć, to podaż nie pojawi się jeszcze dziś
ja tam patrze co fundamenty indicate
DayTrading: Czwartek 29.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2012
też możliwe, zaraz prezes banku angli gadamenago pisze:a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000Dybek pisze:ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagępr7emo pisze:ale na chłopski rozum, jak wczoraj wieczorem zaczęło rosnąć, to podaż nie pojawi się jeszcze dziś
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
- atlanticos
- Maniak
zgadzam sie w 100% i powoli zaczynam myslec o fali cDybek pisze:ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagępr7emo pisze:ale na chłopski rozum, jak wczoraj wieczorem zaczęło rosnąć, to podaż nie pojawi się jeszcze dziś
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
[q
ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagę
[/quote]
a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000[/quote]
też możliwe, zaraz prezes banku angli gada[/quote]
ja nie zarabiam pod info......gram z AT
ja myślę tak jak juz pisałem. że grubasy się zrealizowały niedziala/poniedziałek, powoli spadało bo detal skakał do gory i pakował dalej elki, mądrzejsi detaliści dokupili przy poziomie 1.288 i poszło agresywnie up - co tworzy dokładnie fale B, prawdziwa wartość tego pieniądza jest sporo poniżej i czas to zweryfikuje, szczególnie że agresywny up z ub tygodnia jechał na plocie dogadania grecji, sprzedali to już jako fakt a generalnie konkluzji z tego nie było, ani nic nowego. Wiec generalnie zarobili ci co mieli zarobić i oni już nie grają, chyba że sprzedadzą sobie jeszzcze raz zeby zjechać do punktu wyjscia. Jeszcze bieżące wydarzenia moga mieć wpływ na te moja teorie. Gram tak właśnie, ale ostrożnie i też Was biore pod uwagę

a ja mysle ze cele to 1,3100,pozniej 1,3170,a pozniej moze byc zwrot badz 1,34400,ale najpierw 1,3000[/quote]
też możliwe, zaraz prezes banku angli gada[/quote]
ja nie zarabiam pod info......gram z AT
jaka jest najlepsza książka lbo link do tych świeczników i falmenago pisze:to musisz sie duzo nauczyc,a co najmniej zapoznac z eliotem fibo,swiece japonski i formacjepkubiu pisze:możecie mi wyjascic bliża ide tych AF i AT?

chciwość jest dobra
- zastapmnie
- Pasjonat
na euraud bliski realizacji zasięg wybicia z orgr-a, widocznej na h1
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
przejście 1.3 - poniedziałkowych szczytów zaneguje to co uważam, ale takie coś i po takim rajdzie nie jebnie od tak wg mnie
---------------------------------------------------------------------
pkubiu pisze:jaka jest najlepsza książka lbo link do tych świeczników i falmenago pisze:to musisz sie duzo nauczyc,a co najmniej zapoznac z eliotem fibo,swiece japonski i formacjepkubiu pisze:możecie mi wyjascic bliża ide tych AF i AT?
Forex dla bystrzaków wydana przez xtb.
Cena dziś ma ogromny impet. Właśnie się przedziera przez podaż. Generalnie kurs ma to do siebie, że jest przyciągany do okrągłych sum i dużych zleceń.
Do 1.3000 imo dojdzie na bank. Cały myk w tym, że seria buy stopów jest na poziomie 1.3005. Jak to dotknie, to będziemy dziś jeszcze dużo wyżej.
Do 1.3000 imo dojdzie na bank. Cały myk w tym, że seria buy stopów jest na poziomie 1.3005. Jak to dotknie, to będziemy dziś jeszcze dużo wyżej.
poszukaj sama w sieci tego jest od zajeb........wpisz w wyszukiwarke,tak najlepiej sie nauczysz,pkubiu pisze:jaka jest najlepsza książka lbo link do tych świeczników i falmenago pisze:to musisz sie duzo nauczyc,a co najmniej zapoznac z eliotem fibo,swiece japonski i formacjepkubiu pisze:możecie mi wyjascic bliża ide tych AF i AT?
-- Dodano: 29 lis 2012, 12:28 --
po zaliczeniu szczytu,cena ma ochote zaliczac nastepne,szybciej pojdzie jezeli sa tam zlecenia obronne,to wtedy bedzie szybszy skok jak puszcza stopki i zalacza obronneMpapiez pisze:Cena dziś ma ogromny impet. Właśnie się przedziera przez podaż. Generalnie kurs ma to do siebie, że jest przyciągany do okrągłych sum i dużych zleceń.