ja bym długiej przy tak silnym oporze na sp500 nie dotykał - chyba ze kilku godzinna gra Cię kręci i spacer nad przepaściąpkubiu pisze:to jak wchodzić w długą na SP500 ?

ja bym długiej przy tak silnym oporze na sp500 nie dotykał - chyba ze kilku godzinna gra Cię kręci i spacer nad przepaściąpkubiu pisze:to jak wchodzić w długą na SP500 ?
Dybek pisze:dla mnie 1,2875-1.288 jest nieuniknione i jest to nastepny przystanek, tak wg mnie.Nowy123 pisze:12880- 88 i niech nie kombinuja hhihi
ta płynność mnie wykańcza, siedzę z pozycjami od piątku a z jedną od czwartku ;/
nic sie nie stało... giełdy ruszyłypkubiu pisze:chetnie ci oddam zonęale kapitał zostrawie dla siebie i co z dekiem odbił od 1,2936 i leci w dół coś się stało?
a ja uważam że nawet jeśli ruszy w górę to tylko kilkadziesiąt punktów i tylko dlatego że zakończy pierwszą falę korekty... a potem 1.2830 i dopiero można myślec o ataku na 1.31-1.32 i byc może wyżej, ale to subiektywna ocenaMpapiez pisze:Dybek pisze:dla mnie 1,2875-1.288 jest nieuniknione i jest to nastepny przystanek, tak wg mnie.Nowy123 pisze:12880- 88 i niech nie kombinuja hhihi
ta płynność mnie wykańcza, siedzę z pozycjami od piątku a z jedną od czwartku ;/
Jak jest nieuniknione to dlaczego nie wejdziesz za całą wartość depozytu teraz w eSkę ? Dobre miejsce na ten scenariusz.
Ja jednak jestem innego zdania. Biorąc pod uwagę fakt że wczoraj się nie przebili, przy okazji formując dość ciekawą świeczkę.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale edek coś nie chce spadać, chociaż wczoraj właśnie celowałem w tamte rejony.
Wczoraj o tym była dyskusja, nie ma żadnej pewnej strategii, dlatego nie wejdę, jak ty nie wejdziesz w elkę.Mpapiez pisze:Dybek pisze:dla mnie 1,2875-1.288 jest nieuniknione i jest to nastepny przystanek, tak wg mnie.Nowy123 pisze:12880- 88 i niech nie kombinuja hhihi
Jak jest nieuniknione to dlaczego nie wejdziesz za całą wartość depozytu teraz w eSkę ? Dobre miejsce na ten scenariusz.
Ja jednak jestem innego zdania. Biorąc pod uwagę fakt że wczoraj się nie przebili, przy okazji formując dość ciekawą świeczkę.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale edek coś nie chce spadać, chociaż wczoraj właśnie celowałem w tamte rejony.
Spójrz sobie niżej na H1atlanticos pisze:a co powiecie na taki kanał na h4? Mnie zaczął dawać do myślenia
brałem to równiez pod uwage, tylko spójrz jakiego przyspieszenia dostał rynek po przebiciu kanału który narysowałem h4... i powracając do niego też miał przebicie intensywne...uważam że to silny sygnał, rynek pewnie zweryfikujeklimokrates pisze:Spójrz sobie niżej na H1atlanticos pisze:a co powiecie na taki kanał na h4? Mnie zaczął dawać do myślenia