DayTrading: Środa 28.11.2012
Re: DayTrading: Środa 28.11.2012
12880- 88 i niech nie kombinuja hhihi
nie ratowac mi 1 h gamonie
trzeba S ladnie zamknac

dla mnie 1,2875-1.288 jest nieuniknione i jest to nastepny przystanek, tak wg mnie.Nowy123 pisze:12880- 88 i niech nie kombinuja hhihi
ta płynność mnie wykańcza, siedzę z pozycjami od piątku a z jedną od czwartku ;/
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
dno zostało pogłębione, to dobrze rokuje
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Ja bym nie grał L na usd/jen tylko poczekał aż cena podejdzie pod okolice 82.09 moze 82.11 i zagrał Spkubiu pisze:w którym miejscu zgrać L na usd/jen

Ale to tylko przemyślenia zielonego jeszcze gracza

pkubiu pisze:w którym miejscu zgrać L na usd/jen
Kolego jak sam nie wiesz to nie graj, albo prześlij mi swój kapitał, po co go oddawać zagraniczniakom i osłabiać polską gospodarkę ?pkubiu pisze:to jak wchodzić w długą na SP500 ?

Planuj Trejd, Trejduj Plan
- harymilloki
- Maniak
pkubiu pisze:to jak wchodzić w długą na SP500 ?
Kolego ja napisze Ci ze swojego doświadczenia. Najpierw kup sobie porządną książkę zawierającą opis analizy technicznej. Bo to tylko i wyłącznie zależy od Ciebie jak będziesz inwestował. Nie wzoruj się na innych. Ale powiem Ci że ja też kiedyś zadawałem takie pytania dopóki nie przegrałem kilku tysięcy.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"