Droga do zwycięstwa - part 2
Re: Droga do zwycięstwa - part 2
napisałeś kiedyś że nie ważny jest kształt świecy, ważne jest właściwe zachowanie ceny i czas w jakim cena się zmienia.
o jakie zachowanie chodzi?
o jakie zachowanie chodzi?
-
- Gaduła
Siema, można wiedzieć dlaczego TP na poziomie 29170??klonmarcin pisze:Aktualnie 1/4 S od 29653 tp na 29170. Wejście o godz. 0:53.
Odpowiedzi będą wieczorem.
Czy nie dlatego, że to poziom odpowiadający zl UP na 4h?fx-emery92 pisze:Siema, można wiedzieć dlaczego TP na poziomie 29170??klonmarcin pisze:Aktualnie 1/4 S od 29653 tp na 29170. Wejście o godz. 0:53.
Myślę, że jak najbardziej tak, według mnie TP powinno być nawet dwa pipsy niżej 2915, wczoraj idealnie doszli siedziałem w tym tradzie ale przestraszyłem się jednego PB z M15 i niestety wyszedłem z pozycji ręcznie, jak się potem okazało niesłusznie ale kolejnej rzeczy mnie to nauczyłoMaciejK pisze:Czy nie dlatego, że to poziom odpowiadający zl UP na 4h?fx-emery92 pisze:Siema, można wiedzieć dlaczego TP na poziomie 29170??klonmarcin pisze:Aktualnie 1/4 S od 29653 tp na 29170. Wejście o godz. 0:53.

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Witam wszystkich
czytam ten dziennik i podziwiam
mam pytanie do autora tego forum
Marcin mozesz mi strescic Twoj Money Managment?
z tego co wyczytalem z dziennika to wchodzisz 1/4 pozycji, czyli dzielisz cala pozycje na 4 czesci...
Jesli mozesz mi przedstawic bardziej szczegolowo caly system Twojego zarzadzania kapitalem. Nie chodzi mi o wielkosci jakimi wchodzisz (loty czy nie loty) tylko kiedy wchodzisz.
co robisz jak masz pozycje stratna, co jak masz dodatnia. Kiedy dokladasz pozycje (1/4 czy wiecej?)
z gory wielkie dzieki za odpowiedz.
czytam ten dziennik i podziwiam

mam pytanie do autora tego forum
Marcin mozesz mi strescic Twoj Money Managment?
z tego co wyczytalem z dziennika to wchodzisz 1/4 pozycji, czyli dzielisz cala pozycje na 4 czesci...
Jesli mozesz mi przedstawic bardziej szczegolowo caly system Twojego zarzadzania kapitalem. Nie chodzi mi o wielkosci jakimi wchodzisz (loty czy nie loty) tylko kiedy wchodzisz.
co robisz jak masz pozycje stratna, co jak masz dodatnia. Kiedy dokladasz pozycje (1/4 czy wiecej?)
z gory wielkie dzieki za odpowiedz.
Czerwieniek milo Ciebie widziec:) Dawno Cie nie bylo, myslalem,ze juz sie dorobiles i zapomniales o nas poczatkujacych:)
Napięcie rośnie......niczym w ostatnich odcinkach Pokemonów (których podtytyłem jest IMO inspirowany tytuł niniejszego dziennika).
Autor obiecał wszystkim lamerom kilka dni temu, z samego wieczora (u niego klasycznie), objawić wreszcie tajemnice jak podwajać kapitał co miech, by za rok w swojej willi na Bahama klepać po pupciach miss świata i po bułki jeździć Bentleyem....
Jako wierny czytelnik (od kilku miechów, a co) obstawiam, że w następnej kolejności pojawią się wrzuty kilku udanych zagrań i ignorowanie tego co wcześniej się w wątku działo.
Autor obiecał wszystkim lamerom kilka dni temu, z samego wieczora (u niego klasycznie), objawić wreszcie tajemnice jak podwajać kapitał co miech, by za rok w swojej willi na Bahama klepać po pupciach miss świata i po bułki jeździć Bentleyem....
Jako wierny czytelnik (od kilku miechów, a co) obstawiam, że w następnej kolejności pojawią się wrzuty kilku udanych zagrań i ignorowanie tego co wcześniej się w wątku działo.
J_K pisze:Napięcie rośnie......niczym w ostatnich odcinkach Pokemonów (których podtytyłem jest IMO inspirowany tytuł niniejszego dziennika).
Oj, czekałem na takiego posta!
Choćby nie wiem jak człowiek chciał pomóc, to zawsze znajdzie się ktoś taki jak Pan J.K. Po sposobie w jaki napisałeś swojego posta wnioskuj, że pewnie słabo Ci idzie, bądź nie tak dobrze jak niektórym. Jesteś wściekły bo jeden daje rade, a drugi ( w tym pewnie TY) nie

Lubię takich ludzi jak Ty, dzięki takim jak Ty wiele można się nauczyć.
( sam post ciekawie napisany, nawet się uśmiałem

Skoro już piszę, to słówko do Ciebie Marcin. Ładnie postępujesz dzieląc się z innymi, szlachetny gest z Twojej strony, co się chwali. Pytań nie mam, powodzonka.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
- tyler_durden
- Gaduła
Mam pytanie. Czy stosujesz ZL na m5 jako potwierdzenie kierunku zagrania z m15 ? Jeśli wchodzisz na m15, to jaki interwał głownie analizujesz, h1 ?
ciągle głupi ...
Mandis podobnie jak i Ty znam niektórych z wymienionych prywatnie.
Skoro taki jesteś kozak to napisz publicznie po co chłopaki po forach kreują ściemy, jednocześnie obrażając takich (np. Juliusz-a) który podobnymi ściemami próbowali budować sobie fame...
W załączeniu mój ostatni stats. za listopad.

Skoro taki jesteś kozak to napisz publicznie po co chłopaki po forach kreują ściemy, jednocześnie obrażając takich (np. Juliusz-a) który podobnymi ściemami próbowali budować sobie fame...
W załączeniu mój ostatni stats. za listopad.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2012, 16:02 przez J_K, łącznie zmieniany 2 razy.