DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
ja to mam wyczucie, wczoraj przed plotkami się pytałem o wolumen....
Meister, mówi niemiecki parlament nie może zatwierdzić grecki pakiet, jeśli istnieje ryzyko, że fryzura w późniejszym terminie
Meister says German parliament can not approve Greek package if there is risk of a haircut at a later date translator
może tak pomalutku ogłasza się bankructwo, wczoraj plotki, pare dni wcześniej posiedzenie nt budżetu, na którym uzgadniali co dalej...
Meister, mówi niemiecki parlament nie może zatwierdzić grecki pakiet, jeśli istnieje ryzyko, że fryzura w późniejszym terminie
Meister says German parliament can not approve Greek package if there is risk of a haircut at a later date translator
może tak pomalutku ogłasza się bankructwo, wczoraj plotki, pare dni wcześniej posiedzenie nt budżetu, na którym uzgadniali co dalej...
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 14:39 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!

Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 14:37 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Benek coś ciekawego mówi może? Będziemy dalej iść w dół?
drugie podejście do miSiowatego sentymentu 

1 h jesli robia zygzaka to 12910 powinni zakonczyc ale czort wie co knuja 

kabel UP euro down hmm, trzeba upolować S-ke na kablu
euro jeszcze 40 pipek powinno zlecieć, raczej wątpię aby dzisiaj spadło poniżej 1.2900

euro jeszcze 40 pipek powinno zlecieć, raczej wątpię aby dzisiaj spadło poniżej 1.2900
Planuj Trejd, Trejduj Plan
chyba ze podwojne deko wykreca trzeb obserwowac co na low intra
jak miałem okazję wspomnieć rano, kończy się klimat wokół Grecji, a rozpoczyna wobec Fiscal Cliff, niepewność inwestorów będzie skutkowała spadkami
widze,ze rynek chyba nie chce spadac,jak sie zamknie tak na m5 mlotkiem,to bedzie oznaczalo,koniec korekty c i poczatek nowego cylku,a na m15 i i30 zacznie sie 3 fala
dodam,ze 3 jest najdluzsza przewaznie z calego cyklu
dodam,ze 3 jest najdluzsza przewaznie z calego cyklu
ben też nic nie powiedział o polityce monetarnej....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!