DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Nowy123, czyli co, hamburgerowe trejdy ifonem from bed ? wrócą do biura i relegalizacja zysków około 15?
z tej konferencji chyba nic nie wyszło
h1, wyglada na up, poczatek
2956-44 trzymie
2956-44 trzymie
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 13:24 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie mówiłeś tak samo o at - jak w piątek o orgr i zawrocie przy 1.288?menago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
]p.s , a jak sie nie zna at i roznych teorii ,to mozna zganiac wszystko na grubasow
Każdy gra wg swoich klocków
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
@Dybek
ale nie każdy jest takim głąbem żeby mówić na odbiciu, że tylko leszcze będą kupować
ale nie każdy jest takim głąbem żeby mówić na odbiciu, że tylko leszcze będą kupować

Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 13:26 przez Seti, łącznie zmieniany 1 raz.
tp zgpdmoe z eliotem gdzie korekta powinna ile zniescmenago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
]p.s , a jak sie nie zna at i roznych teorii ,to mozna zganiac wszystko na grubasow

napisalem,tak ze tam cena realizuje orgr i tam ,musiala dojsc,a ze 90% czekalo na korekte,a rynek szedl zgodnie z teoria fal eliota,to juz inna sprawa,w piatek tez pisalem ze po wykresach widac ze dane dla edka beda na tak i sa,o wszystkim mozna sie z wykresow domyslic,plotki to tylko impulsy, a ryten idzie z atDybek pisze:nie mówiłeś tak samo o at - jak w piątek o orgr i zawrocie przy 1.288?menago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
Każdy gra wg swoich klocków
- ZielonaMgielka
- Maniak
A tak mozna wszystko podciagac pod bardzo subiektywne fale eliota. Jak ktos mi kiedys pokaze praktyczne zastosowanie tego narzedzia to bede wdziecznymenago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie

Nie zapominaj ze to nie wykresy tworza wykresy tylko reakcje ludzi na otaczajace warunki. Kiedys stworzylem taki diagram ktory uproszczeniu przedstawia proces decyzyjny u traderow. Moze komus sie przyda

"http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/62405"
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 13:39 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 4 razy.
patrz na m5 i licz fale ,tol zobaczysz wszystko,caly ruch jest wedlug eliota,a korekta sie konczy na wsparciach jak wesz,maxymalnie na 1,28700 okolice,ale ja mysle ze na 1,2913 sie skonczyNowy123 pisze:tp zgpdmoe z eliotem gdzie korekta powinna ile zniescmenago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
]p.s , a jak sie nie zna at i roznych teorii ,to mozna zganiac wszystko na grubasow23/ 38
p.s.oczywiscie fibo pokazuje wsparcie,ale o jakim wzniesieniu piszesz od calosci,czy wzrosty z wrzesnia,czy z pazdziernika
-- Dodano: 27 lis 2012, 14:40 --
acha,ale moze zejsc nizej korekta,tylko wtedy gdy benek cos wspomni o ustaleniu calosci limitu QU3
-- Dodano: 27 lis 2012, 14:43 --
ha ha ha ,poczytaj i sie naucz eliota,mozesz to zrobic patrzac na wykres m1,patrz i licz fale zobaczysz pod co chodzaZielonaMgielka pisze:A tak mozna wszystko podciagac pod bardzo subiektywne fale eliota. Jak ktos mi kiedys pokaze praktyczne zastosowanie tego narzedzia to bede wdziecznymenago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
Nie zapominaj ze to nie wykresy tworza wykresy tylko reakcje ludzi na otaczajace warunki. Kiedys stworzylem taki diagram ktory uproszczeniu przedstawia proces decyzyjny u traderow. Moze komus sie przyda
"http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/62405"
pytanie do fachowców, czy na m5 formuje się ORGR?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
nic zobaczymy ja dalej trzymam S z nocy na 13002 podjazd pod dolna bande wybitego trojkata jak beda dalej szli i zamkan 1h pelna nad EM 50 1 h zamkna S bo "hedza" z L zrobilem liczylem na conajmniej 12905- 920 lub 12888BOCZEK pisze:Nowy123, czyli co, hamburgerowe trejdy ifonem from bed ? wrócą do biura i relegalizacja zysków około 15?
2956-44 trzymie
bankstera cos kreci pod wejscie USA i przemowe Benka
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 13:45 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
przecież najpierw był wykres a później eliotmenago pisze:
ha ha ha ,poczytaj i sie naucz eliota,mozesz to zrobic patrzac na wykres m1,patrz i licz fale zobaczysz pod co chodza

---------------------------------------------------------------------