DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
możesz pokazać to wydłużoną fale 5, kombinowałem wczoraj, ale jakoś tam 5 nie widzę
ot tak ciekawostka, rysowana po m5kach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Grubasy już wg mnie się zrealizowały, mało tego ośmielę sie twierdzić że sprzedali jak poszła plota o zmniejszenie wiarygodności angli no i teraz oczywiscie jak stanie sie to faktem to poczekają az leszcze jeszcze troche spuszcza edka i zamkna eski. A w tej chwili jeszcze nie zjezdzamy bo leszcze - detal kupuje z nadzieją ze jest lekka korekta, moze podjada jeszcze pod 1.297 no i grubaski sobie dołożą zlecenie sprzedazy... takie to moje myslenieklimokrates pisze:Grane wczoraj nikt nie słuchał[/url] wiecęj nic nie powiemorderflow haha
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
realizacja zysków z rana bedzie... dzień jak co dzień - podejrzewam
no to gafa
Coluche, trochę powyżej mojego SL'a
1,2915-290
no to gafa

Coluche, trochę powyżej mojego SL'a

1,2915-290
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 12:15 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 3 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
do mnei pisales tego posta??BOCZEK pisze:możesz pokazać to wydłużoną fale 5, kombinowałem wczoraj, ale jakoś tam 5 nie widzę
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
mi się wydaje ze realizacja poszła w nocy jak grecje potwierdzili, detal podciagnal 1.3,... i grubasy sprzedaly, pozniej podeszli jeszcze raz i grubasy znow sprzedaly pod plote wiarygodnosci angliBOCZEK pisze:realizacja zysków z rana bedzie... dzień jak co dzień - podejrzewam
edit.: grubasy zamkną eeski jak detal uwierzy w spadek i zaczna ciagnac edka w dol do nastepnej ploty lub konretnego sygnalu at,
Widzicie gdzieś jakiś przystanek ???
Bo jakoś nie chce mi się wysilać mózgownicy.
terazColuche pisze:Widzicie gdzieś jakiś przystanek ???
1.291
1.288
przy założeniu ze lecimy w dół
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dobrze kombinujesz.Dybek pisze:mi się wydaje ze realizacja poszła w nocy jak grecje potwierdzili, detal podciagnal 1.3,... i grubasy sprzedaly, pozniej podeszli jeszcze raz i grubasy znow sprzedaly pod plote wiarygodnosci angliBOCZEK pisze:realizacja zysków z rana bedzie... dzień jak co dzień - podejrzewam
Ten spike po przebiciu 1.3 to dobry przyklad instytucjonalnej sprzedazy. Po takim zagraniu latwo wycignac wnioski ze na rynku jest ogromny kapital ktory szuka plynnosci aby zlikwidowac pozycje dlugie. Aktualnie okolica 1.29 wydaje sie byc pierwzsym dobrym celem dla shortow.
http://screencast.com/t/OnPIoekV
German FM schaeauble calls for a press conf at 11.45am london time today on greek decision by the euro group
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
ja to widzę tak jak na rysunku...ale posłucham też innych opinii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz