Mi tez się eski piątkowe realizują, Nowy123 mi wychodzi docelowo 1.288Nowy123 pisze:
lub juz powalcza na pierwszym zniesieniu
DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
- atlanticos
- Maniak
jak hamburgery dorzuca po południu coś od siebie w tym samym kierunku to całe forum będzie wieczorem uchlane 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
przypomina to objęcie hossy/bessy ....pr7emo pisze:fajne hczwórki porobiło...

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyli h4 200 SMA zatrzymanie przed 38 fibo calego wzrostuDybek pisze:Mi tez się eski piątkowe realizują, Nowy123 mi wychodzi docelowo 1.288Nowy123 pisze:
lub juz powalcza na pierwszym zniesieniu
moze byc lecz przed nami 23 fibo 12927
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 11:37 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
dodam że jak spojrzysz na indeks eur d1,to ładnie widać 6 ramię rgra, trójkąty równoboczne sameBOCZEK pisze:przypomina to objęcie hossy/bessy ....pr7emo pisze:fajne hczwórki porobiło...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Wy te eSki od piatku trzymacie ??
ja tak i l na usd plnZielonaMgielka pisze:Wy te eSki od piatku trzymacie ??
---------------------------------------------------------------------
A co sadzicie o GBPUSD??? Na H4 wyglada to bardzo fajnie
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
- klimokrates
- Pasjonat
Grane wczoraj nikt nie słuchał wiecęj nic nie powiemZielonaMgielka pisze:Nie sadze zeby ktos kto gral pod opcje @ 1.3 albo realizowal zyski po decyzji przywiazywal jakakolwiek uwage do fal. Aktualny order-flow jest wlasnie powodem tych czynnikow.atlanticos pisze:wiec w sumie dosc podobnie - nie wiem tylko czy spadek dzis potraktowac jako 4 czy czesc 3 fali...BOCZEK pisze:ja też nie wiem, u mnie jest tak, nie wiem jak reszta, bo nie wrzuca, expedient masz jakiś pomysł?

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła