Nikt normalny tego nie kupuje, a karmią nas bajkami że nastroje są dobre...żart jakiś
tak reanimacja trupa trwa dalej a w Germanach wyboryBOCZEK pisze:wiem, ale myślę ze nie tylko ogłoszą dogadanie się, ale powiedzą też o wynikach poprzednich akcji... i moim zdaniem to wyniki poprzednich akcji winny zdecydować o kierunku, bo jeśli one nic nie dały to kolejne działania .... sam wiesz, worek bez dna, odwlekanie problemu w czasie... ja tego nie kupuję
w tej chwili 29Hodis pisze:Jaki macie spread na usdpln ?
Hodis pisze:to opłacają Wam się ruchy przy takim spreadzie ?
do 4 rano braknie tego trójkąta na edkumoczymorda pisze:czy dzis znowu beda dyskutowac do 4 nad ranem?bo bym sie zdrzemnał?
To Ty zobacz gdzie ja S-ke miałem i po kiego ja ją zamykałem ?pr7emo pisze:jedzie kanalem w dół prawie tak jak usdpln, jak ktoś tak patrzy z boku to myśl o byciu milionerem staje się łatwiejszaPeter_FX pisze:Faktycznie fajny poziom na PLN, jak pociągnie jeszcze trochę w dół to wchodzę w to.pr7emo pisze:złotóweczka ciśnie w dół, ciekawe co na to NBP, zara na wsparciu od 6.08
pasowało by mi do schematu, że to punkt zwroty dla edka ta złotówka
edek powinien być teraz z 20 pipsów niżej
6 pipów ale ja wchodzę Bidem albo Offer więc 0.Hodis pisze:Jaki macie spread na usdpln ?