pr7emo pisze:złotóweczka ciśnie w dół, ciekawe co na to NBP, zara na wsparciu od 6.08
pasowało by mi do schematu, że to punkt zwroty dla edka ta złotówka
Faktycznie fajny poziom na PLN, jak pociągnie jeszcze trochę w dół to wchodzę w to.
Peter_FX pisze:
ciekawe że Loonie też zareagowało na ten news
Nowy123 pisze:Szef Banku Kanady nowym prezesem Banku Anglii
benksterzy sobie krzywdy nie dadza zrobic jedna klitka
pr7emo pisze:złotóweczka ciśnie w dół, ciekawe co na to NBP, zara na wsparciu od 6.08
Faktycznie fajny poziom na PLN, jak pociągnie jeszcze trochę w dół to wchodzę w to.
jedzie kanalem w dół prawie tak jak usdpln, jak ktoś tak patrzy z boku to myśl o byciu milionerem staje się łatwiejsza
edek powinien być teraz z 20 pipsów niżej
jedzie kanalem w dół prawie tak jak usdpln, jak ktoś tak patrzy z boku to myśl o byciu milionerem staje się łatwiejsza
edek powinien być teraz z 20 pipsów niżej
trzymaja i czekaja na Grecje by po pozytywnym rostrzgnieciu zrobic jakis wyskok HT chyba ze znowu bedzie ze sie nie dogadali;)
albo stożek z m5 jest na tyle silny w połączeniu z fibo 1,2956
widać obecny przedzial cenowy edka to silna zdobycz w ostatnim czasie, potrzeba silnego impulsu żeby grubasów z L przekabacić
może jak goldmany wyjdą z narad pt. "co dalej robić", to wtedy pogadamy o edku na 1,2890/1,2920
Ostatnio zmieniony 26 lis 2012, 17:23 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
dogadanie się już jest w cenie, w cenie nie ma nie dogadania się... a jak ogłoszą bankructwo to w weekend
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
wiem, ale myślę ze nie tylko ogłoszą dogadanie się, ale powiedzą też o wynikach poprzednich akcji... i moim zdaniem to wyniki poprzednich akcji winny zdecydować o kierunku, bo jeśli one nic nie dały to kolejne działania .... sam wiesz, worek bez dna, odwlekanie problemu w czasie... ja tego nie kupuję