a czym się różni spadek od szortu?bombastik pisze:S rozumiecie jako Spadek czy jako Short ?
Bo nie wiem >_<
Patrzyłem na słowniczek ale już sam nie wiem
pingwiny z madagaskaru ciekawsze od konferencji
a czym się różni spadek od szortu?bombastik pisze:S rozumiecie jako Spadek czy jako Short ?
Bo nie wiem >_<
Patrzyłem na słowniczek ale już sam nie wiem
W1 wygląda tak jak by się zakończyła korekta wzrostów i dalej teraz "up"BOCZEK pisze: ja już sie zapakowałem w S, nie wiem, ale rynek jest zbyt dla mnie optymistyczny jeśli chodzi o EU.... dlatego dalej celuję w 1,245
MN nie przemawia za spadkami, W1 też
Wrócą do rozmów po w nowym roku.zastapmnie pisze:podobno szczyt skończył się fiaskiem
czyli co, prowizorium budżetowe na next year?
i sru w dół?
tylko czemu nie spadają
skoro naglasniaja ze eu pedzi w gore to trzeba szukac okazji n a s. dla mnie wczesniej to bylo 1.3020BOCZEK pisze:http://www.tradingfloor.com/posts/eurus ... -133742397 wszytko na temat
Market ignoring all of the coming risks for Europe as the painful direction for the market remains to the upside in EURUSD and EURJPY.
The markets seem to believe in magic for the moment on Europe – as tail risks continue to fall while there is no new sign that a longer term solution is on the table for Greece or the rest of the EU periphery. No matter – the market tells its own truth, and as long as the market is able to write off the long term risks of social tensions at the periphery (the tail risks) and as long as the ECB is effectively prohibited by the EU framework from the kind of monetary policy measures that are possible from the BoE, the US Fed, and what is increasingly being anticipated from the BoJ, the Euro risks trading higher, particularly as positioning has been caught on the wrong foot by the break below support recently.
Jesli to jest zamykanie pozycji to wyglada bardziej na realizacje strat.marekdt pisze:jeszcze mogą wychodzić z pozycji.... mamy koniec tygodnia...
realizacja zysków i na Majorkę.