DayTrading: Czwartek 22.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Dzień na EURUSD zakończy się okolicach

Czas głosowania minął 22 lis 2012, 23:50

1.2950
11
13%
1.2900
25
29%
1.2850
16
18%
1.2800
10
11%
1.2750
15
17%
1.2700
10
11%

Liczba głosów: 87

Awatar użytkownika
Dybek
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 22.11.2012

Nieprzeczytany post autor: Dybek »

Nowy123 pisze:to zgodnie z tym co robi banksterka wyciagaj aedka pod USA to edek powinien wrocic tam gdzie zakonczyli sesjie z wczoraj ;) 12820-30 hihih
wg mnie tyżżżżż
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

weźcie bo zaraz załaduję sie w all in

a swiczka by wtedy wyglądała ... tak jak poprzednia, dwie podobne... wielka zagadka, a i oddawała ona bedzie obecna sytuację w ramach budżetu UE
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Dybek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dybek »

BOCZEK pisze:weźcie bo zaraz załaduję sie w all in

a swiczka by wtedy wyglądała ... tak jak poprzednia, dwie podobne... wielka zagadka, a i oddawała ona bedzie obecna sytuację w ramach budżetu UE
teraz sie stoi z Boczku :)
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

swego rodzaju nagromadzenie poziomów fibo...
mam swoją wizję, ale co z tego wyjdzie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

Obecna sytuacja jest tak niepewna że najlepiej poczekać z inwestycją do poniedziałku. Wszystko zależy od fundamentów. Bardziej skłaniam się ku umocnieniu dolara ze względu na analizę innych par z dolarem w udziale. Przed wzrostami na euro/usd będzie jeszcze korekta ale nie wiemy jak głęboka więc nie wiem czy jest sens wchodzic na sell zarobienie kilku pipów to bezsensu
windsurfing na falach trendu

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

roberttheus pisze:Obecna sytuacja jest tak niepewna że najlepiej poczekać z inwestycją do poniedziałku. Wszystko zależy od fundamentów. Bardziej skłaniam się ku umocnieniu dolara ze względu na analizę innych par z dolarem w udziale. Przed wzrostami na euro/usd będzie jeszcze korekta ale nie wiemy jak głęboka więc nie wiem czy jest sens wchodzic na sell zarobienie kilku pipów to bezsensu

jak chcesz......
ale ja uwazam,ze korekta sie rozpoczela i fundamenty narazie nie maja nic do tego,popatrz na h4 i zobacz ile jest fal i ktora skonczylismy,a co powinno byc po niej
p.s.
jezeli beda fundamenty w poniedzialek,to tylko do dania impulsu do zwyzki euro,wtedy juz bedzie po korekcie i juz Ci moge powiedziec,ze fundamenty beda dla euro na tak,czyli dobre-przekonasz sie sam
wez pod uwage ze jutro jest czarny piatek w usa
no i poza tym,skoro uwazasz ze kilka pipsow ,to malo,to lepiej przestan trading,bo narazie kierujesz sie chciwoscia,a to nie dobrze ,tak samo jak strachem i zloscia,to musisz wyeliminowac,inaczej lipa,a zrobisz to wtedy,kiedy zrozumiesz i poznasz rynek
no ale pozycja poza rynkiem,to tez pozycja-to na Twoj plus

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Cały dzień Dzień wolny Japonia - Święto Dziękczynienia Pracy

core
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: core »

Nowy123 pisze:Cały dzień Dzień wolny Japonia - Święto Dziękczynienia Pracy
To kto będzie sprzedawał JPY :) ?

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

Menago wiem w której fali jesteśmy ale każda fala ma swoją korektę poczekam aż będzie można wejść na jej dołku nie będę gonił pociągu który odjechał zamknąłem już pozycję długą z zyskiem i czekam na 2 falę korekcyjną. mimo to tego impulsu brakuje i to jest podejrzane. Jak okaże się że nie dojdą do porozumienia może być krucho z technicznym aspektem wejscia na eur/usd
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
Robert
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robert »

movinghead pisze:Dobra pozbyłem się z zerem :D

ale jaja a pamiętam jeszcze chwile
jak wychodziłem odruchowo pod wpływem
impulsu ze stratą....
A szkoda bo mogłes prawdopodobnie zamknąc na + niewielki ale zawsze. Nerwy, panie, nerwy :561:
Teraz niby zieleń, ale byki jakoś tak niesmialo walczą, wolumen kiepsi a niedźwiedzie moim zdaniem czekają. Ale to moja opinia. Na razie sie przyglądam.
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)

Zablokowany