DayTrading: Czwartek 22.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 22.11.2012
JUTRO wazne dane z Niemiec wiec bedzie bujac i koniec tygodnia + rezlizacja zyskow sie zacznie
Czyżby ten rgr, o którym wspominałeś właśnie się uformował?Nowy123 pisze:JUTRO wazne dane z Niemiec wiec bedzie bujac i koniec tygodnia + rezlizacja zyskow sie zacznie
no tutaj z takim mamy do czynienia poz na L 1,2840-1850?movinghead pisze:z klina zwyżkującego spadekrobsoy pisze:jakie jest najczęstszy wyjście z klina wznoszącego? który zawęża nam się na edwardzie za ok2-3 godz.
ale to bardziej znam schemat wybić
w dół z klina zwyżkującego po
spadku
martell pisze:Czyżby ten rgr, o którym wspominałeś właśnie się uformował?Nowy123 pisze:JUTRO wazne dane z Niemiec wiec bedzie bujac i koniec tygodnia + rezlizacja zyskow sie zacznie
jest szansa zjazdu na 860 a moze nawet 848-50
A później przydałby się komunikat o braku budżetu UE i kolejne 50 pipek w dół 

The only way is up
znowu na sile chcecie zlapac eSke ... znowu sie skurczy ilosc uzytkownikow forum 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Jeszcze nigdy się nie dogadali na pierwszym szczycie to czemu akurat teraz by mieli.
Szczególnie że są takie rozbieżności.
Szczególnie że są takie rozbieżności.
pierwsze syganły na S jeszcze nie potwierdzone, tak samo jak budżet unii, ciekawe jak rynek zareaguje na dalsze zaciskanie pasa
USA kase drukują i ta kasa idzie na inwestycje (ale tą kasą chcą redukować bezrobocie), to jak może zareagować na zaciskanie pasa przez ojrowców?
no i 1,286 do pokonania
USA kase drukują i ta kasa idzie na inwestycje (ale tą kasą chcą redukować bezrobocie), to jak może zareagować na zaciskanie pasa przez ojrowców?
no i 1,286 do pokonania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
Dobra pozbyłem się z zerem 
ale jaja a pamiętam jeszcze chwile
jak wychodziłem odruchowo pod wpływem
impulsu ze stratą....

ale jaja a pamiętam jeszcze chwile
jak wychodziłem odruchowo pod wpływem
impulsu ze stratą....
to zgodnie z tym co robi banksterka wyciagaj aedka pod USA to edek powinien wrocic tam gdzie zakonczyli sesjie z wczoraj
12820-30 hihih