DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
http://www.youtube.com/watch?v=IV4JpKNZpIo nie swoja anliza, ani żadnego brokera
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czekamy na zejscie na 12718-20 jeszcze tuk i gora jak narysowales[/quote]
a po co na dol w ta okolice,??????[/quote]
by wykonczyc ta korekte i przetestowac dolna bande[/quote]
mysle ze byl koniec,zreszta teraz to tam juz sa 3 wsparcia po drodze o jedno teraz walczymy ,czyli 1,27800 ,pozniej jeszcze 2- 50 i 40,a na nich sa mlotki,to po co mialby byc taki retest mlota???
mozemy spasc tam-ja tak twierdze,jezeli ochote mialby dax i s%p zejsc nizej bo sa na wykupce,wtedy edek-moze by z nimi sie zalapal
acha
a jak kazde zamkniecie swieczek waznych ,jest takie samo,najpierw w przeciwna strone kierunku,a pozniej od 5 minut do konca,zgodnie z kierunkiem,a teraz zamykamy wazna bo na h4
a po co na dol w ta okolice,??????[/quote]
by wykonczyc ta korekte i przetestowac dolna bande[/quote]
mysle ze byl koniec,zreszta teraz to tam juz sa 3 wsparcia po drodze o jedno teraz walczymy ,czyli 1,27800 ,pozniej jeszcze 2- 50 i 40,a na nich sa mlotki,to po co mialby byc taki retest mlota???
mozemy spasc tam-ja tak twierdze,jezeli ochote mialby dax i s%p zejsc nizej bo sa na wykupce,wtedy edek-moze by z nimi sie zalapal
acha
a jak kazde zamkniecie swieczek waznych ,jest takie samo,najpierw w przeciwna strone kierunku,a pozniej od 5 minut do konca,zgodnie z kierunkiem,a teraz zamykamy wazna bo na h4
- ZielonaMgielka
- Maniak
http://screencast.com/t/hyUhKtEzpUpr7emo pisze:nie wiem po czym poznajesz że wchodzi niedźwiedź, może masz ulubiony wskaźnikZielonaMgielka pisze:pr7emo pisze:@ZielonaMgielka, to jeszcze dziś miało by zjechać do 1,2724? co Cię do tego przekonuje?
w ogóle grasz S?
kangur zarabia
Nie twierdze ze bedziemy spadac do tych poziomow. Aktualnie znajdujemy sie na oporze i widac wchodzaca podaz.
na wykresie m15 dobrze widać że kończona jest piąta świeczka fali spadkowej (jest płaska to fakt), niniejszym teraz powinno trochę spaść (m15), czyli moim zdaniem byki mocno trzymają przed spadkiem
kangur ma czytelne fale, jeśli indeks dolara odskoczy od fibo to aud poleci het daleko
a taki jest moj kierunek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
menago pisze:a taki jest moj kierunek
Target godny DT

nie,no nie,ja juz mierze inaczej i wyzej,ale na dt to mam 1,2865 i czekam na niego od tamtej srody,czyli tez nie moze byc jako dt, w dt,to ja szukam wejsc w dobrym miejscuZielonaMgielka pisze:menago pisze:a taki jest moj kierunek
Target godny DT
i to dobry sytem, strategia gry, wejść po DT zrealizować po swinngu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dokladnie i o wiele mniej stresu,kiedys sie balem zajac pozycje,ale jak zczailem rynek,to olewka,emocje poszy na bok,nie kieruje sie juz zloscia,strachem i chciwoscia,a tylko cena,no i kazdy pips ,ktory dla mnie zarabia,na spokojnie,to okolo 45,zl,ale mam tez po 30 i kilka po 15BOCZEK pisze:i to dobry sytem, strategia gry, wejść po DT zrealizować po swinngu
i nie wazne czy depo wytrzyma,wchodze w pozycje,na wsparciach,pozniej jak podskoczy wyzej ustawiam sl,tak aby nie bylo straty,czyli mam spokuj,a jak wytnie stopke,to znowu szukam wejsc,az w koncu wejdzi i jest luz,nie patrze ze juz jest np 600zl i szkoda by bylo,to tylko 15 pipek,najwazniejsze jest zajac pozycje
często oglądasz takie seriale? ?BOCZEK pisze:nie swoja anliza, ani żadnego brokera

uwielbiam interpretację w stylu ,,tutaj było więcej kupujących''

Europa jeżdzi po stopach azjatom , Azja jankesom , jankesy Europie i kółko się zamyka

-- Dodano: śr 21-11-2012, 13:15 --
Kanclerz Niemiec Angela Merkel: jest priorytetem dla Grecji pozostać w euro
Z @ FGoria
Przeczytaj cały artykuł na @ FGoria Niemiecka kanclerz Angela Merkel mówi, że ma pewność, że Grecja realizuje reformy, ale nie jest priorytetem dla Grecji zatrzymać int on Euro
kiedy trzeb new wychodzi i tak w kolo

-- Dodano: śr 21-11-2012, 13:15 --
Kanclerz Niemiec Angela Merkel: jest priorytetem dla Grecji pozostać w euro
Z @ FGoria
Przeczytaj cały artykuł na @ FGoria Niemiecka kanclerz Angela Merkel mówi, że ma pewność, że Grecja realizuje reformy, ale nie jest priorytetem dla Grecji zatrzymać int on Euro
kiedy trzeb new wychodzi i tak w kolo