Myślę podobnie tylko bez RGRpr7emo pisze:nie ma szans na maksima, większe spadki również nie wchodzą w gre, przynajmniej nie widzę na horyzoncie czytelnych sygnałów do tego, to może jakaś formacja będzie, usiaki jedzą indyki i buszują po sklepach, jak ma być nagonka medialna to raczej skoncentrują się na wydawaniu niż tym co może te maksima ustanowić, więc takie dreptanie w miejscu przyszło mi na myślklimokrates pisze:Analiza życzeniowa ? RGRpr7emo pisze:RGR eurusd h4
w poniedziałek do czasu decyzji wykończenie![]()
![]()
![]()
DayTrading: Środa 21.11.2012
- klimokrates
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
to samo co z reszty,jak spojrzysz na d1,koniec korekty od wzrostow, po wyjsciu z choragiewki,zasieg byl na skrzydelku tez motylka itd,te wszystkie formacje,wskazuja ,to samo,ale klasyka jest the bestBOCZEK pisze:Cugan, możesz rozwinąć myśl formacji procy? co z tego wynika?
- klimokrates
- Pasjonat

koniec korekty wzrostów na D1 czyli idziemy do góry wg Ciebie tak ?menago pisze:to samo co z reszty,jak spojrzysz na d1,koniec korekty od wzrostow, po wyjsciu z choragiewki,zasieg byl na skrzydelku tez motylka itd,te wszystkie formacje,wskazuja ,to samo,ale klasyka jest the bestBOCZEK pisze:Cugan, możesz rozwinąć myśl formacji procy? co z tego wynika?
tak,zdania nie zmieniam od dwoch tygodniklimokrates pisze:koniec korekty wzrostów na D1 czyli idziemy do góry wg Ciebie tak ?menago pisze:to samo co z reszty,jak spojrzysz na d1,koniec korekty od wzrostow, po wyjsciu z choragiewki,zasieg byl na skrzydelku tez motylka itd,te wszystkie formacje,wskazuja ,to samo,ale klasyka jest the bestBOCZEK pisze:Cugan, możesz rozwinąć myśl formacji procy? co z tego wynika?
- klimokrates
- Pasjonat

Wybacz nie zapamiętuję wszystkich postów z DT bo by mi głowa pękła, a jaki cel ? dla D1 ?menago pisze:
tak,zdania nie zmieniam od dwoch tygodni
wskaźniki ukazują wyprzedanie na USDJPY,
przydała by się korekta, ma ktoś jakiś poglad na to ?
przydała by się korekta, ma ktoś jakiś poglad na to ?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jak dobrze rozlozysz,to jest ich z 5,od 1,2860/80 ,do 1,31700,a pozniej moze byc nawrot(moze tez byc zwror przy okolicach 1,31000) badz 1,34000,tylko to musisz samemu juz wyczuc,co kiedy i jak,a na dol dopiero jak jebniemy na stale 1,2670,jezeli chodzi o dzisiejszy dzien,bo im wyzej tym nowe wsparciaklimokrates pisze:Wybacz nie zapamiętuję wszystkich postów z DT bo by mi głowa pękła, a jaki cel ? dla D1 ?menago pisze:
tak,zdania nie zmieniam od dwoch tygodni
menago, ja tam gram co widzę,
a d1 widze
albo 1,344 i dalej 1,38 następnie 1,43
albo 1,25 i dalej 1,22 następnie 1,16 i ten scenariusz obstawiam jako 2 do 3
.... ja na moje ta korekta wzrostów dla mnie korekta spadków
Grecja pewnie już jest w cenie, w cenie nie ma jedynie braku pomocy....
a d1 widze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak

Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 11:27 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
tak,tylko jak wiesz kazde wybicie z flagichoragiewki itd,to najblizszey opor to ostatni szczyt,czyli tu 1,3170,a jak go jebniemy,to i 134400 jak najbardziej bo akurat bedzie 70% wysokosci formacji,tak to widze z d1BOCZEK pisze:menago, ja tam gram co widzę,
a d1 widze
Grecja od dawna w cenie,kazdy wie ,ze w tym roku to z ue nie wyjdzie,a pozniej,to bedzie pozniej