ja nie mam takiej świecy na h4Kundziu pisze:Tak jak pisałem nie jest idealna ale dająca wyobrażenie o kupujących.piera pisze:hmmm nie mam takiej świecy od 5 do 9 mam od 0 do 4 i od 4 do 8 od 8 do 12 itd. u mnie świece są całe spadkowe
Myślę podobnie jak Kowalenko. 1.2775 jest miejscem gdzie będziemy stać, odbijać się itp.
DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
forex to czarna dupa
No właśnie i teraz siedzę sobie ja taki Bolek widzę okazję na kupno no to biorę. A siedzi gdzieś w innej strefie czasowej Jakiś Pan z budżetem moich 10-letnich zarobków i widzi sprzedaj. On wciska guzik, ja wciskam guzik i już po Bolku...piera pisze:ja nie mam takiej świecy na h4Kundziu pisze:Tak jak pisałem nie jest idealna ale dająca wyobrażenie o kupujących.piera pisze:hmmm nie mam takiej świecy od 5 do 9 mam od 0 do 4 i od 4 do 8 od 8 do 12 itd. u mnie świece są całe spadkowe
Myślę podobnie jak Kowalenko. 1.2775 jest miejscem gdzie będziemy stać, odbijać się itp.
Taka rzeczywistość. Walka nie tylko z rynkiem ale i z innymi graczami trwa
tak,po korektach up,prognozy na przyszly rok,,,,,pr7emo pisze:właśnie u mnie to tak wygląda że ani wróbel ..., za szybki jest skubaniec jak dla mnie, a czaiłem się na niego dość długo, jest mocna spekulacja w mediach na osłabienie jena, zagram na kilkudniowej korekcie dopiero, ciekawe gdzie kasa powędruje gdy wyjdzie z Japonii, pewnie zaś na sapinemenago pisze:na ejku mozna szukac elki ze sopka ponizej ostatniego szczytupr7emo pisze:@menago, a co z parami jenowymi?
dobra, elka na edka z tego poziomu, nie ma dużo do stracenia
ale z kangurem się wstrzymałem dopóki nie skoryguje z 7/10 pipsów
tylko ze na ejku czekam na nowy szcczyt przed korekta,bo jak edek bedzie atakowal wyzej ,to ejek za nim
opor dla h1 eurusd 1,27683 przed 1,28162
zygazk na m5 wykonany
frytek pisze:Witamwoocash pisze:Witam,
dla zainteresowanych wczorajszym tematem DVD,
jest 14 osób ale jedna nie zapłaci dziś..
215/14 daje 15.35 złocisza, jak jeszcze ktoś chciałby się dołączyć to zapraszam, będzie taniej, czekamy do 12.
Podaje linka:
http://www.inwestorgieldowy.com/sklep-i ... 2,240.html
ja też jestem zainteresowany
podaj konto na prv gdzie przelać kase
pozdr
wiecie co nic tak nie uczy jak utrata gotowki duzej wlasnej,sledzenie wykresow i zastanawianie sie dlaczego tak,a nie tak
tak jak ja kiedys po info,ktore byly ok,edek spadal i wtapialem duza kase,zastanawialem sie dlaczego????reszty at mozecie sie nauczyc w sieci,jest od zajeba.... materialow
Moje poszły w pizdu 
Z tego co pamiętam z ostatnich dni na forum, to witzig, który wczoraj wieczorem martwił się o swoją pozycję krótką otwartą na 1.2820 powinien teraz lecieć do sklepu po flaszkę
A menago chyba poczeka dłużej na swój TP[/quote]
moj tp,jest aktualny,zreszta pisalem ze jak spadnie ,to niedaleko,Grecja dawno byla w cenach,moj tp caly czas aktualny,a na ta s-ke tez bylem przygotowany[/quote]
A jestes przygotowany na ewentualny spadek do 1.26?[/quote]
tak,mam stop loss na 1,26739,nizej zlecenie obronne,tylko po co tam ma spasc????
-- Dodano: 21 lis 2012, 11:21 --
wszedles w ejka ,jak to pisalem?-ja tak i zobacz teraz na niego
Z tego co pamiętam z ostatnich dni na forum, to witzig, który wczoraj wieczorem martwił się o swoją pozycję krótką otwartą na 1.2820 powinien teraz lecieć do sklepu po flaszkę
A menago chyba poczeka dłużej na swój TP[/quote]
moj tp,jest aktualny,zreszta pisalem ze jak spadnie ,to niedaleko,Grecja dawno byla w cenach,moj tp caly czas aktualny,a na ta s-ke tez bylem przygotowany[/quote]
A jestes przygotowany na ewentualny spadek do 1.26?[/quote]
tak,mam stop loss na 1,26739,nizej zlecenie obronne,tylko po co tam ma spasc????
-- Dodano: 21 lis 2012, 11:21 --
pr7emo pisze:właśnie u mnie to tak wygląda że ani wróbel ..., za szybki jest skubaniec jak dla mnie, a czaiłem się na niego dość długo, jest mocna spekulacja w mediach na osłabienie jena, zagram na kilkudniowej korekcie dopiero, ciekawe gdzie kasa powędruje gdy wyjdzie z Japonii, pewnie zaś na sapinemenago pisze:na ejku mozna szukac elki ze sopka ponizej ostatniego szczytupr7emo pisze:@menago, a co z parami jenowymi?
dobra, elka na edka z tego poziomu, nie ma dużo do stracenia
ale z kangurem się wstrzymałem dopóki nie skoryguje z 7/10 pipsów
wszedles w ejka ,jak to pisalem?-ja tak i zobacz teraz na niego
poszli skosnym po SL zgodnie z analiza 
nie, zrobiłem błąd, czekałem na korekty, a teraz to po fakcie 
domknęło luke na edku, szybko się uwinęli
na h4 chyba rgrek będzie
"zobacz teraz na niego" - chcesz przez to powiedzieć że za moją sugestią jestes z equity do przodu?
domknęło luke na edku, szybko się uwinęli
na h4 chyba rgrek będzie
"zobacz teraz na niego" - chcesz przez to powiedzieć że za moją sugestią jestes z equity do przodu?
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 10:28 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.