Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Nikt inny nie zgłaszał takich problemów, być może coś działo się u Pana lokalnie. W tym momencie zamiast demo zachęcamy wszystkich do przetestowania konta powitalnego - jest to konto rzeczywiste z 50 złotymi depozytu od nas w prezencie.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Lokalnie? jak to lokalnie? Chyba nie chce Pan powiedzieć, że macie jakieś lokalne serwery czy coś?
Chyba nie rozumiem.

- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Lokalnie czyli na Pana komputerze lub u Pana dostawcy Internetu. Należy zrozumieć, że przypadku problemów typu:
platforma się zawiesza
serwer się rozłączył itd
wina czasami leży nie po naszej stronie. Często po prostu coś szwankuje na komputerze Klienta, bądź też gdzieś pomiędzy naszym serwerem a serwerem ISP Klienta występuje rozłączenie. Za takie problemy Armada Markets niestety nie może brać odpowiedzialności.
platforma się zawiesza
serwer się rozłączył itd
wina czasami leży nie po naszej stronie. Często po prostu coś szwankuje na komputerze Klienta, bądź też gdzieś pomiędzy naszym serwerem a serwerem ISP Klienta występuje rozłączenie. Za takie problemy Armada Markets niestety nie może brać odpowiedzialności.
Całkiem możliwe.
Grunt, że na real nic takiego się nie dzieje.
Grunt, że na real nic takiego się nie dzieje.
- Koyaanisqatsi
- Zbanowany
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, czy te 50 zł oferowane przez Armadę na grę jest realne? Tzn. jeśli je przegram, to Armada traci 50 zł, a jeśli coś wygram, a nie skorzystam z promocji, to Armada tyle zyskuje?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Tak. Są to środki rzeczywiste.
- Koyaanisqatsi
- Zbanowany
Czy w takim razie, jeśli zarobiłem coś na koncie powitalnym, a nie chcę otwierać realnego i ciągnąć gry dalej, jest możliwe przekazanie przez Armadę zarobionej przeze mnie kwoty na wskazany cel charytatywny?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Zasady dysponowania środkami opisuje regulamin konta powitalnego, dostępny pod adresem https://client.armadamarkets.com/openac ... ms_pl.html
- Koyaanisqatsi
- Zbanowany
Wskazany regulamin nie przewiduje opisanej przeze mnie sytuacji. Proszę o jasną odpowiedź: jeśli otworzę konto powitalne i zwiększę jego wartość (mówiąc wprost - zarobię), a nie będę zainteresowany otrzymaniem tych środków, to czy Armada bezwzględnie zabierze te zarobione pieniądze dla siebie, czy będziecie skłonni przekazać je na wskazany przeze mnie cel charytatywny?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Przewiduje. Jedyną opcją jest przetransferowanie tych środków na tradycyjne konto rzeczywiste.