Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Patrząc na wcześniejszy post to raczej zabezpieczenie przed cwaniactwem. Chcieli dać konto na próbę a tu już pytanie czy ktoś może zrobić stówkę, wpłacić i wypłacić. Pewnie założy 10 kont na całą rodzinę, na jakimś się uda i wypłata. Jaki to interes dla brokera ? Przecież to nie jest klient zainteresowany ofertą.
Z drugiej strony - nikt też nie każe z tego korzystać. Nie zrobi 4 lot to nie wypłaci. Ale margin jakby nie było zwiększa.
Z drugiej strony - nikt też nie każe z tego korzystać. Nie zrobi 4 lot to nie wypłaci. Ale margin jakby nie było zwiększa.
Witam, pytanie do modów czy można by na sam początek wątku dołożyć ankietę na temat opinii innych użytkowników o Armadzie? Myślę że taka ankieta pomogłaby się zdecydować niezdecydowanym.
Cenka opada
Problemem w takich ankietach jest to, że trzeba zagłosować przed zobaczeniem wyników i 80 - 90% to głosy ludzi nie mających konta.Ahmed pisze:Witam, pytanie do modów czy można by na sam początek wątku dołożyć ankietę na temat opinii innych użytkowników o Armadzie? Myślę że taka ankieta pomogłaby się zdecydować niezdecydowanym.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Ahmed pisze:Albo kliknąć ikonkę "pokaż wyniki"?
Ach w takim razie są zmiany na plus. Kiedyś tak było.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Problem z tymi ankietami jest taki , że praktycznie każda z nich jest w tej chwili nie aktualna. ( mowa o już istniejących ankietach ) Po pewnym czasie oferta potrafi zmienić się tak znacznie, że praktycznie nie jest to już ten sam broker gdzie ludzie głosowali.
Teoretycznie co każdą zmianę w ofercie należałoby dawać nową ankietę - niewykonalne.
Teoretycznie co każdą zmianę w ofercie należałoby dawać nową ankietę - niewykonalne.
-
- Uczestnik
Jak długo trzeba czekać na wypłatę pozostałej reszty pieniędzy po nieudanych transakcjach? Pytam bo wczoraj wieczorem zleciłem wypłatę tego co pozostało na moim koncie w Armada Markets na polskie konto bankowe i po 24 godzinach wciąż brak wpłaty a pieniądze z Armada Markets zniknęły.
Edit:
Dodam, że straciłem około 1100 zł a zostało około 250 zł, tak na pocieszenie. Emocje związane z grą lepsze niż sex
Edit:
Dodam, że straciłem około 1100 zł a zostało około 250 zł, tak na pocieszenie. Emocje związane z grą lepsze niż sex

- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Panie Marcinie
Pana przelew został wysłany dzisiaj, jutro powinien znaleźć się na Pana koncie.
Pana przelew został wysłany dzisiaj, jutro powinien znaleźć się na Pana koncie.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
-
- Uczestnik
Ok, dziękuję. Dodam tylko od siebie, że Armada Markets to jeden z najlepszych brokerów jeżeli chodzi o szybkość składania zleceń. Miałem konto exchenge i nigdy nie zauważyłem rekwotowań. Moja przegrana wynika tylko z pazerności
Na razie pozostanę przy demie ale chyba jeszcze do Was wrócę, raczej na pewno, to kwestia czasu, muszę się tylko podszkolić co niestety zajmie mi trochę czasu.

To bylo konto demo.Microbi pisze:pytanko, konto live czy demo ?sp2ews pisze:Nikomu nie każę spieprzać, ostrzegam tylko. I zawieszała się 3 razy pod rządale Ty każesz wszystkim stąd spieprzać bo ci się raz platforma zawiesiła. Jak by ci się to zdarzyło 3-4 razy to OK, ale nie po jednym razie.Dla mnie takie coś już przestaje budzić zaufanie. Wszystko ma chodzic jak w zegareczku. Inaczej nie jest wiarygodne.
Poza tym, racja, wasza kasa, wasza sprawa.
Swoją drogą dziwię się np. takiemu @zz... Tyle się napisał facet, żeby ludzi uświadomić i dalej jak grochem o ścianę...Że jemu się chce..
Testuje konto real exchange. Do tej pory nie bylo jeszcze zadnej podejzanej sytuacji, wiec narazie OK, keep it up!
Nie rozumiem tylko dlaczego na demo dzialy sie takie dziwactwa? Przeciez to zniecheca automatycznie do zakladania reala...