DayTrading: Wtorek 20.11.2012
-
- Bywalec
Re: DayTrading: Wtorek 20.11.2012
nowy masz pw, odpisz jak mozesz
trzymaj edka cos tu smierdzi mi 

- ZielonaMgielka
- Maniak
Tobie caly czas cos smierdzi dzisiaj. Najpierw przysznic pozniej praca , nie na odwrotNowy123 pisze:trzymaj edka cos tu smierdzi mi

....zescie sie na te eLki uparli ...
i pozniej przez Ciebie bedzie, ze stracilNowy123 pisze:trzymaj edka cos tu smierdzi mi
-
- Bywalec
spokojnie, i tak bym trzymał na nikogo nei zwalam, kazdy ma swoj rozum:}
Mi sie wydaje ze chcieli sie pozbyć oporów i teraz ostro w gore bedzie niedlugo)
Mi sie wydaje ze chcieli sie pozbyć oporów i teraz ostro w gore bedzie niedlugo)
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jesli przebija i zamiast kontynuacji cena jest zbijana nizej to pewnie cos to oznacza.mario199391 pisze:nie no ktore to juz podejscie do przebicia..
EU D1
http://screencast.com/t/4RscKTGdHZ
dowciapnysZielonaMgielka pisze:Tobie caly czas cos smierdzi dzisiaj. Najpierw przysznic pozniej praca , nie na odwrotNowy123 pisze:trzymaj edka cos tu smierdzi mi
....zescie sie na te eLki uparli ...

-- Dodano: wt 20-11-2012, 20:58 --
wróć mialo byc trzymaja edkamaniek74 pisze:i pozniej przez Ciebie bedzie, ze stracilNowy123 pisze:trzymaj edka cos tu smierdzi mi

-
- Bywalec
ja tam gam bez stresow, bo swoje juz stracilem teraz gram gratisowymi:] wiec albo nadrobie i odzyskam swoje albo nic nie zarobie:}
teraz skupie sie bardziej na analizie fundamentalnej:, bo na technicznej jechalem:]
Przez 5min sie dowiedzialem ze gospodarka usa nie zaskoczyla, euro jest pod przesja przez spoktanie eurogrupy, i w polsce produkcja przemyslowa o 5 % wwzrosła^^USD/JPY byl na niskim poziomie teraz gospodarka japoni moze sie za to ostro wziąć:] TVNCNBC biznes jednak cos tam mowi:]
USD
teraz skupie sie bardziej na analizie fundamentalnej:, bo na technicznej jechalem:]
Przez 5min sie dowiedzialem ze gospodarka usa nie zaskoczyla, euro jest pod przesja przez spoktanie eurogrupy, i w polsce produkcja przemyslowa o 5 % wwzrosła^^USD/JPY byl na niskim poziomie teraz gospodarka japoni moze sie za to ostro wziąć:] TVNCNBC biznes jednak cos tam mowi:]
USD
- EnergyMustFlow
- Stały bywalec
Witam
Przedstawię mój punkt widzenia na "edka"
Od 13.11. zarysował się słaby trend wzrostowy.
Na H4 cena chodzi sobie po 49-dniowej średniej. RSI znajduje się w strefie popytowej.
Na D1 cena wisi na średniej 89-dniowej. RSI znajduje się strefie podażowej lecz skierowany ku górze, blisko lini 50, co sugeruje zwiększony popyt.
Obecnie trend jakby czekał na fundamentalne potwierdzenie swojego kierunku.
Pozdrawiam
Przedstawię mój punkt widzenia na "edka"
Od 13.11. zarysował się słaby trend wzrostowy.
Na H4 cena chodzi sobie po 49-dniowej średniej. RSI znajduje się w strefie popytowej.
Na D1 cena wisi na średniej 89-dniowej. RSI znajduje się strefie podażowej lecz skierowany ku górze, blisko lini 50, co sugeruje zwiększony popyt.
Obecnie trend jakby czekał na fundamentalne potwierdzenie swojego kierunku.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert
Diuna - Frank Herbert
w czwartek i piątek USA nie handluje?