DayTrading: Wtorek 20.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 20.11.2012
na USDJPY kolejne maximum, expedient wchodziles w eS ?
Success lies on the far side of failure
- jurekszczurek
- Gaduła
Robert pisze:A ty co podpowiedzi chcesz?? Pewniaki to w Lottojurekszczurek pisze:Sorki bo jestem nowy ale z tego klina to uważacie że w gorę?![]()
Ale na poważnie to ten wykresik jest moim zdaniem ok. Wyraźnie nie widzę jakiejś mocy byków. I wolumen jest dość slaby
Nie o podpowiedź ale jak uważacie bo ja w S jak "witzig"
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

o 21 miała być konferencja prasowa z eurogrupy ma ktoś coś o tym czy jeszcze trwają rozmowy?
-- Dodano: wt 20-11-2012, 23:50 --
na forexfactory znalazłem takie coś
A compromise, the department heads would have the results of the negotiations will go to national parliaments, including in Germany. "They will then advise you about it, and if they agree, then next week we can do everything in motion," said Schaeuble
-- Dodano: wt 20-11-2012, 23:50 --
na forexfactory znalazłem takie coś
A compromise, the department heads would have the results of the negotiations will go to national parliaments, including in Germany. "They will then advise you about it, and if they agree, then next week we can do everything in motion," said Schaeuble
forex to czarna dupa
-
- Uczestnik
jeszcze sie nie rozjechali
na h 4 masz wyjscie z trojkata fibo 23 masz na 82,24Jarpen pisze:na USDJPY kolejne maximum, expedient wchodziles w eS ?
No i jak było??jurekszczurek pisze:Robert pisze:A ty co podpowiedzi chcesz?? Pewniaki to w Lottojurekszczurek pisze:Sorki bo jestem nowy ale z tego klina to uważacie że w gorę?![]()
Ale na poważnie to ten wykresik jest moim zdaniem ok. Wyraźnie nie widzę jakiejś mocy byków. I wolumen jest dość slaby
Nie o podpowiedź ale jak uważacie bo ja w S jak "witzig"

Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)