DayTrading: Wtorek 20.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 20.11.2012
Co jest na płycie:
Oto najważniejsze powody by zobaczyć jak inwestuje Birger Schäfermeier:
Poznasz konkretne systemy jakimi inwestuje Birger na co dzień, tylko praktyka.
W trakcie oglądania DVD zobaczysz jak będzie na żywo zarządzał realnym rachunkiem w kwocie 1.000.000 €
Zobaczysz jak przygotowuje się do transakcji i analizuje rynki. Zrozumiesz jak określa wejścia i cały proces przeprowadzania transakcji
Wszystko to gotowe do zastosowania od razu we własnych inwestycjach. DVD ze względu na swoją ogromną wartość merytoryczną jest przeznaczone dla każdego bez względu na poziom zaawansowania.
To 4 godziny praktycznej wiedzy, którą możesz obejrzeć w zaciszu własnego komputera.
Oto najważniejsze powody by zobaczyć jak inwestuje Birger Schäfermeier:
Poznasz konkretne systemy jakimi inwestuje Birger na co dzień, tylko praktyka.
W trakcie oglądania DVD zobaczysz jak będzie na żywo zarządzał realnym rachunkiem w kwocie 1.000.000 €
Zobaczysz jak przygotowuje się do transakcji i analizuje rynki. Zrozumiesz jak określa wejścia i cały proces przeprowadzania transakcji
Wszystko to gotowe do zastosowania od razu we własnych inwestycjach. DVD ze względu na swoją ogromną wartość merytoryczną jest przeznaczone dla każdego bez względu na poziom zaawansowania.
To 4 godziny praktycznej wiedzy, którą możesz obejrzeć w zaciszu własnego komputera.
nie ufam ci na tyle aby powierzyć ci taki szmal, wpłacę ci a ty będziesz już bukował bilet do stanówwoocash pisze:200zł / 15 = 13.3 osoby potrzebujemy![]()
Zgłoszenia na lucaps82@gmail.com - zbierze sie 13.3 osoby to wysle numer konta.
Temat mailaDVD
PS- Zapytajcie babcie, ciotki..

- ForexTig3r
- Maniak
Daję 10zł za płytę, chyba że udostępnicie za free, bo w końcu całe forum to jedna rodzina
Tylko zapytajcie sprzedawcy, albo prawnika, bo Birger swoimi milionami Was zniszczy.
Tak na poważnie to mało przekonany jestem do tej płyty. Że Birger zarabia w taki a nie inny sposób to nie znaczy, że kto inny może. Wręcz przeciwnie.
Zróbcie temat w reklamach i na pewno znajdzie się tyle osób aby było po 5zł albo mniej.

Tylko zapytajcie sprzedawcy, albo prawnika, bo Birger swoimi milionami Was zniszczy.
Tak na poważnie to mało przekonany jestem do tej płyty. Że Birger zarabia w taki a nie inny sposób to nie znaczy, że kto inny może. Wręcz przeciwnie.
Zróbcie temat w reklamach i na pewno znajdzie się tyle osób aby było po 5zł albo mniej.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 15:44 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- klimokrates
- Pasjonat
Kurcze gdyby nie górne ograniczenie kanału na H1 i te opory to dziś by było 1.34 ale nie jest...kurczeForexTig3r pisze:Gdyby nie Moody's dzisiejszy dzień wyglądałby zupełnie inaczej...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Sorry że nie na temat ale działa Wam Admiral Pro?
Sky is the limit
Do Stanów ? Już tam byłem, mi to się marzy trading z bora bora, ale niestety to skośnooka strefa czasowa a tam niewiele sie dzieje..zeuss pisze:nie ufam ci na tyle aby powierzyć ci taki szmal, wpłacę ci a ty będziesz już bukował bilet do stanówwoocash pisze:200zł / 15 = 13.3 osoby potrzebujemy![]()
Temat mailaDVD
PS- Zapytajcie babcie, ciotki..musisz niestety kupić sam, a póżniej ci oddam
Mam 4 maile, ze mną 5 osób.
- ForexTig3r
- Maniak
To już zupełnie inna historia...klimokrates pisze:Kurcze gdyby nie górne ograniczenie kanału na H1 i te opory to dziś by było 1.34 ale nie jest...kurczeForexTig3r pisze:Gdyby nie Moody's dzisiejszy dzień wyglądałby zupełnie inaczej...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Mam pytanie. Co się według Was dzieje na USDJPY na H4? Formacja three drive czy korekta pędząca. Są to dwie sprzeczne formacje, a potencjał ruchu jest dość duży.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 15:47 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 1 raz.
- klimokrates
- Pasjonat
O ja ! spójrzcie co się dzieje na H1 Eur Usd krach ? jakieś fundamenty ? coś nie tak z grupą euro ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
to równowartosc biletu do kina, wejscia do muzeum, paczki fajek i dwoch tanszych piw, 3 litrow ropy itd. (to tylko przykładowy przelicznik), a wydawało mi sie ze kazdy z forum ryzykuje wiecej realnych pieniedzy wyciagajac wiekszy "szmal"zeuss pisze:nie ufam ci na tyle aby powierzyć ci taki szmal, wpłacę ci a ty będziesz już bukował bilet do stanówwoocash pisze:200zł / 15 = 13.3 osoby potrzebujemy![]()
Temat mailaDVD
PS- Zapytajcie babcie, ciotki..musisz niestety kupić sam, a póżniej ci oddam

@woocash może załóz dział z nowym tematem?