259 pisze: Złoto "miało" zrobić wybicie, a zamiast tego robi mi DD (tak wiem, MB mówił ;-) ) ... Nawet Edek odżył...
wazne by nie popadac w syndrom boga fx

259 pisze: Złoto "miało" zrobić wybicie, a zamiast tego robi mi DD (tak wiem, MB mówił ;-) ) ... Nawet Edek odżył...
Jak to przyszło, cena była 102,232, w maxie prawie 104!With the recent lack of volatility in the FX market, we thought we’d throw a little excitement to our loyal clients like you – who are logged into MT4 and diligently searching for trading opportunities. We’re going to cut the EUR/JPY spread in half today Wednesday, November 14th at 21:00 GMT until Friday, November 16th at 21:00 GMT (market close).
A więc to ten broker to zrobił, to on był silniejszy i większy niż BoJ i cała reszta świata - i nie ma jak dyskont i skuteczna promocja! Biedronka rozłoży Wal-Mart na łopatki!mike_05 pisze:Jeden z brokerów, normalnie wczoraj cynki puszczał!
Jak to przyszło, cena była 102,232, w maxie prawie 104!With the recent lack of volatility in the FX market, we thought we’d throw a little excitement to our loyal clients like you – who are logged into MT4 and diligently searching for trading opportunities. We’re going to cut the EUR/JPY spread in half today Wednesday, November 14th at 21:00 GMT until Friday, November 16th at 21:00 GMT (market close).
No i właśnie jak ten nagłówek się pojawił, Kangur zleciał w dół ścięty w trakcie odbicia. Wczoraj było podobnie. Może przesadzam, ale coś tu jest grane. Jak dla mnie mocno przesadzone...mryko pisze:Dzieje się dzieje w Izraelu, na Tel Awiw spadła rakieta jak podają w przekazach wystrzelona ze Strefy Gazy, pierwszy taki incydent od 21 lat.