Ale wróciliśmy do tego poziomu. Myślę, że będzie strzał w górę o 20:00.expedient warzywniaka pisze:jak stopniowo ? stoimy na poziomie z godz 11 dzisiaj , masakra jakas
DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
strategia ciekawa, ale nalezy wziąć pod uwagę trend na wyższym tf
oparta o założenie powrotu do lini trendu
ja wole hedgować jak mi cena ucieknie na niskim tf i patrze na fundamenty-> jak kurs się odwróci na moja korzyść to puszczam hedga, w sumie działa to troche podobnie do twojej strategii, jeszcze tracisz na spredzie
ja wole hedgować jak mi cena ucieknie na niskim tf i patrze na fundamenty-> jak kurs się odwróci na moja korzyść to puszczam hedga, w sumie działa to troche podobnie do twojej strategii, jeszcze tracisz na spredzie
no wlasnie w ten sposób można zaklinać wykres aż po interwał miesięczny i to zabija rachunekpr7emo pisze:strategia ciekawa, ale nalezy wziąć pod uwagę trend na wyższym tf
jeżeli pozycja jest zahedgowana to powieksza mi zakres, tak jakbym brał L lub S z korzystnej bardziej oddalonej pozycjiexpedient warzywniaka pisze:no wlasnie w ten sposób można zaklinać wykres aż po interwał miesięczny i to zabija rachunekpr7emo pisze:strategia ciekawa, ale nalezy wziąć pod uwagę trend na wyższym tf
to że gra jest zamrozona bo musze czekać to już inna kwestia
-- Dodano: śr 14-11-2012, 19:52 --
sapinka po fomc może zejśc do nowych low kwartalnych, a ja cały czas mam elki w głowie
FOMC tylko protokol to nie decyzja o stopach itp mysle ze nic nie bedzie zadnych codow czego juz rynek nie wie
moze jutro wiecej powie benek a PKB UE jeszcze wiecej powiedzia jutro
moze jutro wiecej powie benek a PKB UE jeszcze wiecej powiedzia jutro
protokół, czyli bach ciach bez żadnych gadek wywiadów, tak?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
holly shit 

i po zabawieBOCZEK pisze:protokół, czyli bach ciach bez żadnych gadek wywiadów, tak?

tak to tylko protokol a Benek jutro cos bedzie gadal ale szpile zrobiluBOCZEK pisze:protokół, czyli bach ciach bez żadnych gadek wywiadów, tak?
Philips area 1,2770 is new reality