Nowy123 pisze:pr7emo pisze:@nowy123, myślisz że eur pokażą jutro słaby wzrost gospodarczy? według mnie będzie bez niespodzianek i rynki zajmą się raczej dalszym wzrostem, jeżeli dziś ukonczą na plusie, przypominam, iż jutro Bermanke speak o 19:20 (wg forexfactory) to po wybraniu Obamy na dalszą kadencję, może ruszyc dolarem jutro
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow
zobacz na DAX powini byc nizej o polke i ledwo co sie trzyma na wsparciu jutro decyzja pewnie bedzie jeszcze bujac ale mysle ze powinien oddac jeszcze nizej FOMC dzis nic nowego nie ustala a Bene jutro moze pobuja chwile
nie wiem czy tak bedzie to tylko moja wizja

ze jeszcze nie koniec spadkow
faktycznie byki nie popisały się przy tylko dwóch zielonych świeczkach, mimo to sugeruje się jenem, dziś mocno hossowo poszedł na północ, ucieczka od ryzyka może sie równiez przełożyć na giełdy, pozatym myślę, iż obecne słabe makro z niemiec sa dolkiem koniunktury, ponieważ Chiny już się podnoszą, a odczyt pkb będzie z historii, a historia pokazała słabą gieldę w kilku ostatnich miesiącach, btw mam wrażenie że będzie rosło perspektywą przyszłości niż odczytem pkb z poprzednich miesięcy, nie mam pewności co do tego